Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Varicokele műtét után 6évvel...

Varicokele műtét után 6évvel ha nincs baba már nem is lehet?

Figyelt kérdés
A páromnak 6éve volt műtéte.mikor mi megismerkedtünk azt mondta hogy lehet hogy lehet neki.de volt aki azt mondta hogy nem.ha esetleg megismételnék a műtétet mert úgy néz ki hogy sikertelen volt akkor van esély a babára?vagy ha egyszer volt műtét már nem lehet több?
2016. márc. 1. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, meg lehet-e ismételni a műtétet, és van-e értelme, de először spermavizsgálatot kéne végeztetni. Mennyi spermiuma van és azok mennyire mozgékonyak?

Nem értem, ki és mi alapján mondta, hogy nem lehet neki gyereke.

Ez a 6 év folyamatosan párkapcsolatban, védekezés nélküli aktív szexuális élet mellett zajlott?

Biztos, hogy a partner(ek)ben nincs probléma?

A teherbeesést lehet úgy is segíteni, hogy pl. a peteérés valószínű napjai körül szexeltek, utána te legalább fél órán át nem kelsz fel és felhúzott lábakkal tartod magad, hogy ne folyjon ki a sperma. Ui. ha van mozgékony spermiuma, de kevés, akkor van esély a teherbeesésre, de kisebb, és ilyen módszerekkel lehet növelni az esélyt.

2016. márc. 1. 12:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy műtét nem lehet oka.Arról nem is beszélve 2 here van .

Ha a műtött nem termelne életképes ,és elég mennyiségű spermiumot,akkor még ott a másik .Akár ikrek is lehetnek .

2016. márc. 1. 13:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen.a 6ev folyamatos vedekezes nelkuli egyuttlet volt.de ott a parom elozo baratnoje nem volt teljesen egeszseges.hormont kellett volna szednie

Szoval akkor nekunk még lehet babank?

2016. márc. 1. 14:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta h azert kell a mutet mert a homerseklet nem meglfelelo es igy a spermiumok nem eletkepesek.de remelem megis jo volt a mutet es remelem nekunk lesz kisbabank.
2016. márc. 1. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha megse lehet en ugy is szeretem ,de amikor ugy dontunk kozosen h most szeretnenk en mindent meg fogok tenni
2016. márc. 1. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Írtam privit!
2016. márc. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!