Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Alsógatya nélkül tesiórán?

Alsógatya nélkül tesiórán?

Figyelt kérdés

Úgy, hogy a tesigatya alá nem vesztek semmit, szoktatok lenni?

(16F)

2016. febr. 29. 22:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát ez nézőpont kérdése ki mit hogy lát jónak, amikor sulis voltam én sem hordtam, meg tudtam mindig oldani az át öltözést, nekem eü szempontból tesiztem így izzadtságomtól égő bőr alergám jött ki,volt egy zöldes mintás lenge rövid gatya hozzá ugyan az a mintás színű póló, be látni nem lehetet a gatya alá ki sem lógót stb, ami feltűnő volt gatyán keresztül a formálya látszódót, de mindenki tisztába volt hogy miért így tesizek nálunk az osztály ebből nem csinált poént tréfát stb, másik tényező az alsógatyába nem akartam bele izzadni akkor maga a rövid gatyába izzadjak bár így kevésbé izzadtam bele,a másik sport cipőbe tesiztem, bár tudom vastagabb mind egy torna cipő, ott is szint úgy mezítláb vettem fel a cipőt, és ez mind esetlegesen igénytelen stb szerintem nem mivel másik, a zoknimat sem akartam bele izzadjak ez a cipő is ez volt a lényege hogy abba izzadjak bele, úgy mind maga a tesi gatyát póló és igy az utcái ruhám stb nem volt büdös izzadt szagú.
2021. jún. 11. 15:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Alsónaci nélkül biztosan nem tudtam volna lenni!

Serdülőkortól nekem elkezdtek már lógni a herék, addig laza boxert hordtam, de futásnál már zavaró volt, így akkoriban váltottam feszes boxerre.

Sőt a zacsinak csattogó hangja is van, ha nagyon tud lötyögni, az meg pláne ciki és nem is illik ilyet csinálni.

2021. szept. 19. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!