A mi osztályunkba,de a suliba is furán néznének ha valaki lekapná az alsót és csak egy gatyát húzna fel.:-)
Rövid gatyából ki is lógna,de ha hálos belül a rövid nadrág az sem tud teljes biztoságot adni hogy ne lógjon ki,vagy lásson oda be más,de hosszú nadrágnál is ha futni,ugrálni kell minden mozog rendesen,tökre látszódna minden,nem lenne kényelmes.Meg lehet nézni akik aktív sportolók,sokat kell mozogniuk azok passzosabb alsót hordanak.
2016. márc. 2. 18:15
12/22 szamo77db válasza:
Nekünk megparancsolta a barom tornatanárunk, hogy a tornanadrág alatt nem maradhat semmi.
2016. márc. 29. 13:18
13/22 anonim válasza:
Tesizz gatya nélkül mint az ókori görögök
2016. márc. 29. 16:00
14/22 anonim válasza:
Nem nagyon akarom elhinni ilyet parancsolnak a tesi tanár,rövid nadrág esetén akkor minden kilógna.Nem higénikusabb,nem praktikus,ide-oda lógna a cucc.Ilyet eleve nem parancsolnak még senki.
2016. márc. 29. 18:00
15/22 anonim válasza:
Eleve honnan tudná van e boxer a gatya alatt vagy sem?Nem nézheti meg,húzathatja le a gatyát,az picit perverz lenne:-) .Szerintem ilyesminek lenne visszhangja.
2016. márc. 29. 18:01
16/22 anonim válasza:
igen. meg régen is voltam már úgy.
2016. márc. 29. 19:07
17/22 anonim válasza:
Kilógna a térdig érő rövidgatyából? Na persze, álmodik a nyomor. Még a combközépig érőből sem.
2016. márc. 30. 03:11
18/22 szamo77db válasza:
#14 Sajnos ez egy erőszakos állat volt. (Mármint a tornatanár.) Biológiát is tanított és úgy osztotta a pofonokat, hogy az nem igaz! Egyszer a padtársam akkorát kapott, hogy kiesett a padból a földre. Én megúsztam az ütlegeket, mert anyám bement hozzá és megmondta neki, hogy írja be az elégtelent nyugodtan, ha nem tudok fejen állni, cigánykereket csinálni, de ha egyszer is megüt, ő (anyám) addig megy, míg a tanárt ki nem rúgják!
2016. márc. 30. 09:21
19/22 anonim válasza:
A régi időkben ne térdig érő torna bátyám voltak.Meg ha nincs háló benne,de még ha van is háló és átlátszó akkor bizonyos torna gyakorlatoknál be lehetett volna látni a gatyába.Nálunk volt gyakorlat hogy terpeszbe teszed a lábad előre hajolgatsz a lábad közé stb.
Fején állás,cigány keréknél is fel csúszik a gatya stb
2016. ápr. 1. 18:31
20/22 anonim válasza:
Nem térdig étő Torna gatyát ...akartam írni,bocs telefonról írok ami meg néha más szavakat told be amikor írok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!