Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk, ha orvosin megnézik a...

Fiúk, ha orvosin megnézik a fütyiteket, mennyire húzza hátra a bőrt az orvos? Csak picit vagy egészen a makk mögé?

Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 01:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen. Meg ugyebár van az orvos és a beteg között a titoktartás. De, ha egyszerre több fiút vizsgálnak egy időben, úgyhogy egyszerre állnak, akkor hol marad a diszkréció? Kellemetlen dolog. Még felnőtt emberként sem állnék egy sorba másokkal, hogy a fitymámat és a heréimet nézegessék, nem azért mert szégyenlős vagyok, de ez nem tartozik senki másra.
2016. febr. 23. 20:19
 22/29 anonim ***** válasza:

Meg a szégyenlősség,szeméremérzet is számít.Senki nem egyforma.

Azért az hogy más előtt egyáltalán elővedd, húzkod a fitymád,meg a heréd nyomkodják végig nagyon is intim helyzet,az az orvoson kívül másra nem tartozik.

És hiába mondják hogy zavarban leszel nem áll fel,bizony felállhat a pénisz is,én jártam így,pedig gombával mentem,antibiotikum mellékhatásaként jött ki:-)kicsit égő volt.Azért csak mert férfi valaki nem raknám ki más előtt,hogy tessék itt van.

Meg urológusnál még alaposabban nézik meg a nemiszerv egészét.Van hogy az ágyra felfekve nézi meg az orvos a herét,barlangos testet,húgycső nyílást,fitymát,makkot stb.Ez intim vizsgálat ehhez senkinek semmi köze,és igen még általános vizsgálatoknál is vannak olyan adatok amik másra nem tartoznak.Akik ducik azok utálják ha a súlyuk hangosan bemondják..Meg akár kérdésed is lehet az orvos felé.

2016. febr. 23. 20:30
 23/29 anonim ***** válasza:
88%
Szóval a tanulság az egész beszélgetésünk során az iskolai vizsgálatokat kicsit másképpen kellene kezelniük. Vagy csak az védőnő adjon lehetőséget arra vagy felhívja a figyelmet, hogy milyen problémák is vannak és aki szeretné az menjen el szakorvoshoz. Egy bemutató órát simán tarthatnak az ilyen betegségekről és legalább nem az van, hogy állandóan ide és hasonló oldalra írnak a fiatalok ugyanazzal a problémával. Mert amúgy senki soha nem világosítja fel őket. Ilyenről is kéne tanulniuk, hogy legalább tisztába legyenek pár dologgal, hogy mi a normális és mikor kéne orvoshoz menni. :)
2016. febr. 23. 21:24
 24/29 anonim ***** válasza:

61%-os jól látod,felvilágosító óra kellene mind arról mire figyeljenek,mind arról hova tudnak menni ha baj van.Az iskolai vizsgálatok meg maradjanak meg alap vizsgálatoknál de úgy módosulva hogy ha valaki szertné esetleg megnézetni tehesse meg,legyen erre lehetősége.

De senkit ne kötelezenek erre.

És az alap vizsgálatok is jóval diszkrétebben zajlódjanak le.

Szülőknek meg amikor gyerekük születik,a babával védőnőhöz járnak adjanak felvilágosító fűzetet szintén hogyan is kell csecsemőt,kisgyereket rendesen fürdetni.Hisz egyik orvos azt mondja 2-3 éves korig nem kell a kukit mosni,másik meg igen.Hát döntse el a szülő mi a jó?

2016. febr. 25. 19:30
 25/29 anonim ***** válasza:
61%-os még az jutott eszembe hogy sokan panaszkodnak emiatt hasonló oldalakon,de csak leoltják őket sokszor,miközben igazuk van és erre senki nem kötelezhetné őket.
2016. febr. 25. 19:33
 26/29 anonim ***** válasza:
88%
Hát azért vannak eléggé embertelen ellenes megoldások amiket csinálnak. Azt meg értem, ha olyan vizsgálat van, hogy látás és ilyenek, főleg, ha olyan szakmán vagy, az még rendben is van. Tehát egy adott munkához is vannak kötelező vizsgálatok, például, ha olyan élelmiszerrel foglalkozol még székletmintát is adnod kell ANTSZ-re az is rendben van. De sok dolog felesleges iskolai körülmények között. Felvilágosító óra elég lenne.. Úgy mint ahogyan a drogokkal kapcsolatban csinálják. Bár nem ide vágó dolog, de a drogokkal kapcsolatban is inkább az otthoni nevelés számít, minthogy valaki bejön és 45 percig dumál arról, hogy ő hogyan lopott...
2016. febr. 26. 00:45
 27/29 anonim ***** válasza:
61-es teljesen egyetértek veled!
2016. febr. 27. 19:07
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem szakorvos vizsgálta.

Csak arra kért meg, hogy toljam le a nadrágot, a többit ő végezte.

2017. jan. 3. 16:22
 29/29 anonim ***** válasza:

Cukorbeteg vagyok szoval ha megyek a dokihoz mindig meg kell mutatnom neki, alt o huzza hatra teljesen meg o nezi a hereket. Sluiban a doki is keri h toljuk le a gatyat aztan szinten hatrahuzza de van h mi huzzuk hatra de akkor van h szol valakinek hogy jobban huzza hazra.

Egyebkent en sem ertem azokat akik felnek ezektol a vizsgalatoktol, semmi gaz nincs benne.

17F

nov. 25. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!