Fiúk, ha orvosin megnézik a fütyiteket, mennyire húzza hátra a bőrt az orvos? Csak picit vagy egészen a makk mögé?
Meg a szégyenlősség,szeméremérzet is számít.Senki nem egyforma.
Azért az hogy más előtt egyáltalán elővedd, húzkod a fitymád,meg a heréd nyomkodják végig nagyon is intim helyzet,az az orvoson kívül másra nem tartozik.
És hiába mondják hogy zavarban leszel nem áll fel,bizony felállhat a pénisz is,én jártam így,pedig gombával mentem,antibiotikum mellékhatásaként jött ki:-)kicsit égő volt.Azért csak mert férfi valaki nem raknám ki más előtt,hogy tessék itt van.
Meg urológusnál még alaposabban nézik meg a nemiszerv egészét.Van hogy az ágyra felfekve nézi meg az orvos a herét,barlangos testet,húgycső nyílást,fitymát,makkot stb.Ez intim vizsgálat ehhez senkinek semmi köze,és igen még általános vizsgálatoknál is vannak olyan adatok amik másra nem tartoznak.Akik ducik azok utálják ha a súlyuk hangosan bemondják..Meg akár kérdésed is lehet az orvos felé.
61%-os jól látod,felvilágosító óra kellene mind arról mire figyeljenek,mind arról hova tudnak menni ha baj van.Az iskolai vizsgálatok meg maradjanak meg alap vizsgálatoknál de úgy módosulva hogy ha valaki szertné esetleg megnézetni tehesse meg,legyen erre lehetősége.
De senkit ne kötelezenek erre.
És az alap vizsgálatok is jóval diszkrétebben zajlódjanak le.
Szülőknek meg amikor gyerekük születik,a babával védőnőhöz járnak adjanak felvilágosító fűzetet szintén hogyan is kell csecsemőt,kisgyereket rendesen fürdetni.Hisz egyik orvos azt mondja 2-3 éves korig nem kell a kukit mosni,másik meg igen.Hát döntse el a szülő mi a jó?
Nekem szakorvos vizsgálta.
Csak arra kért meg, hogy toljam le a nadrágot, a többit ő végezte.
Cukorbeteg vagyok szoval ha megyek a dokihoz mindig meg kell mutatnom neki, alt o huzza hatra teljesen meg o nezi a hereket. Sluiban a doki is keri h toljuk le a gatyat aztan szinten hatrahuzza de van h mi huzzuk hatra de akkor van h szol valakinek hogy jobban huzza hazra.
Egyebkent en sem ertem azokat akik felnek ezektol a vizsgalatoktol, semmi gaz nincs benne.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!