Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk, ha orvosin megnézik a...

Fiúk, ha orvosin megnézik a fütyiteket, mennyire húzza hátra a bőrt az orvos? Csak picit vagy egészen a makk mögé?

Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 01:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%

Egészen.

Persze csak ha tudja.

2016. febr. 19. 01:37
 2/29 anonim ***** válasza:
69%
Megkérik, hogy húzd hátra..
2016. febr. 19. 03:17
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Én minden iskolát végigjártam,de egyetlen egy orvosin sem nézte senki. Az alsógatyát nem kellett soha levenni.
2016. febr. 19. 06:40
 4/29 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen hátra
2016. febr. 19. 08:10
 5/29 A kérdező kommentje:
És mindegy nektek, hogy doktornő vagy férfi orvos vizsgál meg?
2016. febr. 19. 15:07
 6/29 anonim ***** válasza:
71%

Miért lényeges, hogy férfi-e vagy nő? Egy ártalmatlan szűrővizsgálatról van szó! :)

Amugy megy teljesen, legalább kétszer, már akinek hátra tudja húzni, és senki nem ellenkezik. Ez is csak egy vizsgálat, s mindenki tudja, hogy értünk an ez az egész.

2016. febr. 19. 15:20
 7/29 anonim ***** válasza:
71%

Csak urológusnak mutatnám meg,akit én választottam,hisz ő a szakorvos és lényeges az orvos neme.Nálunk csak egyszer jött szóba vizsgálat suliba és senki nem vett részt rajta.,Sokan nem vennênek részt ha tudnák nem kötelezhetik rá őket.

Iskolaorvos meg nem szakorvos.Lányok nemiszervét sem nézegetik iskolaorvosok.Most hogy nézne ki ha lányokhoz meg férfi iskola orvos menne és az akarna a tangába nézegetni.

2016. febr. 19. 19:55
 8/29 anonim ***** válasza:
85%
Vagy ha a 14 éves lányokhoz megy az orvos és nyúlkál bennük az iskola orvos aki mondjuk csak most kezdett de nem is szakorvos.. Elég gáz. Ugyanez a dolog a férfiaknál. Saját magad tudod, hogy hátra tudod-e húzni vagy sem. Ha nem tudod hátrahúzni szakorvoshoz kell fordulni. Ezek a dolgok nem az iskolaorvosnál derülnek ki. Nem is értem miért akarják nézegetni.
2016. febr. 19. 20:09
 9/29 anonim ***** válasza:
74%

8-as pontosan!Lányokat iskola doki bá vizsgálgatna odalent lenne szülői visszhang.Hát jó lenne ha fiúknal is elgondolkodnának.

Eleve az hogy húzd hátra nem is szakszerű vizsgálat,itt akik fitymaszükületről írtak azoknak eleve csak ha merev volt a péniszük volt látható a szűkület:-) ezt észre sem lehetne venni és nem beszéltünk arról sem hogy mint írták sokak elhanyagolták a tisztálkodást ott így alakult aztán ki.

Fitymaszükület nem bőrbetegség amit el lehetne kapni.:-)

És mert páran hagyagok voltak nem kell szívatni senkit sem.

A szakorvos kérdésekkel is sok mindenre rájön,nem hiába ez a szakterülete, pluszba azért ezerszer kulturáltabb a rendelő van külön,függönyzött vizsgálóval.

2016. febr. 19. 20:33
 10/29 anonim ***** válasza:
67%
8-as nem hiába szakosodnak az orvosok,van szemész,fogász stb.,ha meg van mi nem működik jól meg van melyik szakorvoshoz mész.Nőknek nőgyógyász,férfiaknak urológus.Nem hiába hogy beutaló nélkül mehetsz az utoljára is említet két helyre.
2016. febr. 19. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!