Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy hajszálvékony seb van a...

Egy hajszálvékony seb van a fitymám gyűrűs részénél, így mikor pisilek zsákszerűen felfújódik a fitymám. Milyen kenőcsöt ajánlotok?

Figyelt kérdés

2016. febr. 15. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem kenőcs kell, hanem orvos.
2016. febr. 15. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

Ezzel urológushoz kellene elmenned,lehet pici fitymaszükületed van.

14 éves kortól egyedül már elmehetsz,beutaló nem kell.Tb kártyát,személyi igazolványt,lakcím kártyàt vigyél.

2016. febr. 15. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Zsákszerűen felfújódik? Az nem enyhe szűkület. Minél előbb menj orvoshoz!!!! Mielőtt húgyúti fertőzést kapsz!!!!
2016. febr. 15. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Enyhe fitymaszűkületnél is előfordulhat ez,mert hallottam aki mereven és ernyedten is hátra tudta a fitymájat húzni mégis ilyen felfújodásról írt.

De googleba orvos válaszol írd be ott urológus orvost is találsz.Neki is tudsz írni és az általad megadott freemail címre majd válaszol.

2016. febr. 16. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Már fizetni kell érte.
2016. febr. 16. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem mindengyiknêl kell fizetni mert több is van.
2016. febr. 16. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Webbeteg.hu( Papos Istvánnak) én ingyen írtam de másodjára sikerült.
2016. febr. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!