Az lenne a problémám, hogy szedtem Augmentint a fogamra mert cystám volt, de a makkom gombás lett?
Figyelt kérdés
Az le is ment kamilla teával, canestennel, viszont a fitymám gyűrűs része az piros, és mintha sebes lenne, és mikor pisilek akkor zsákszerűen felfújódik a fitymám (megtellik pisivel), erre a sebre tudnátok valamilyen kenőcsöt mondani? Használtam már canestent, kamillateát, neugranormont, de nem használt.2016. febr. 15. 16:19
1/5 anonim válasza:
Az antibiotikum mellékhatása miatt lehet, hogy gombás lett a péniszed. Ha a Canesten nem használt jobb lenne bőrgyógyászt felkeresni. De urológust is keress fel, mert a pisiléskor zsákszerűen felfújódó fityma szűkületre utal. Lehet a sebesedési panaszod is ezzel függ össze. Nem tudod rendesen tisztán tartani, és emiatt gyulladás lépett fel. Ezek miatt keresd fel mind a két említett szakrendelést. Beutaló egyikhez sem kell. Viszont időpontot lehet, hogy kérned kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Más véleményét is várom.
2016. febr. 15. 19:07
3/5 anonim válasza:
Az Augmentintől én is és többen mások is így jártak.
4/5 A kérdező kommentje:
Hogy felgombásodott a makkod?
2016. febr. 18. 20:31
5/5 anonim válasza:
Én is a bőrgyógyászt ajánlanám, valóban az antibiotikumoktól előfordulhat, hogy a gomba túlsúlyba kerül odalenn és fertőzés lép fel. A Canestennel (és egyéb gomba elleni szerekkel) az a helyzet, hogy a tünet megszűnte után is kenni kell egy ideig még. Erről pontosabbat a bőrgyógyász tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!