Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Olyan problémám van, hogy...

Olyan problémám van, hogy merevedéskor amikor lehúzom a makkról a bőrt, fáj egy kicsit. Jobban mondva, a makkról le tudom húzni, onnan tovább nem. Fityamszűkület lehet a gond? '

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy azonnal ilyenkor körülmetélés, stb, de én attól ódzkodom nagyon.

Olyan, mintha feszes lenne a bőr merevedéskor, és ezért lehetne nehezebben lehúzni. A makkról lejön, de aztán mintha 'összegöngyölödne' a bőr, ergo tovább nem lehet.

2015. dec. 1. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
8%

Kérdésedből az derül ki ,hogy fiatal vagy még .Majd a gyakorlattól tágabb lesz,csak használj valamilyen síkositót is hozzá .Szárazon egyenlőre ne csináld ,mert a széle is beszakadhat .

A bőr hátra gördül ,és nem csúszik .tehát ami alul van ,az kerül felülre .Jól kapizsgálod ezt a dolgot .

Fürdés is jó alkalom hogy tágítsad .

2015. dec. 1. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: köszönöm szépen a választ, igen, azt szoktam is csinálni. :) az vagyok még, fiatal.
2015. dec. 1. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy szűkület, látatlanban nehéz, ithatsz privátban ha akarsz, nekem az volt 16f
2015. dec. 1. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Meleg vízben minden nap tornáztasd a fitymád pár percig(óvatosan húzkod hátra a fitymát és ezt akkor is folytasd ha már merev a péniszed).

Csak nagyon durva fitymaszükületnél kell körülmetélni,csak nem veszik a fáradságot hogy utánanézzenek ennek.

(tehát ha ernyedten és mereven sem tudod a péniszedről feléig hátrahúzni a fitymád)

Fitymaszükületet ha enyhe csak mereven nehezen megy hátra,de hátra megy,van hogy elég sztreoidos krémmel kenegetni.

Ha csak mereven félig megy hátra akkor is van olyan műtét amivel a fityma megmarad.(z plasztika,bemetszés)

Nem csak körülmetélés van!

Téged meg nem kell megműteni nyugi!

2015. dec. 4. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor a Frotocort kenőcs jó rá? Csak a fitymára kenjem?
2015. dec. 16. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!