Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért tapad le a fitymám? 16/F

Miért tapad le a fitymám? 16/F

Figyelt kérdés

Fürdésnél mindenhogy simán fel tudom húzni, lankadtan, és mereven is. Fürdésen kívül pedig mindig letapad, és nem tudok vele mit kezdeni. Nagyon félek, hogy ha nem oldódik meg hamarosan ez az ügy, akkor nem tudom "használni" majd a farkam ha eljött az ideje.

Tudnátok valami tanácsot adni? Azt előre leszögezném, hogy orvoshoz nem szeretnék menni, ezért ha nem muszáj akkor hagyjatok vele békén a válaszokban.

2016. febr. 1. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos hogy letapad? Annyira hogy nem megy hátra a bőr, csak meleg vízben?
2016. febr. 1. 19:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, biztos. Nem hiszem, hogy szűkület lenne, mert rendesen lehet látni hogy azért nem tudom normálisan felhúzni mert oda tapad.
2016. febr. 1. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
40%

Biztos hogy szűkület. És csak most vetted észre, 16 évesen? És mi a franc az, hogy "előre leszögezném". Inkább megrikózod, hogy sose "élvezd" az életet?

Ennyire gyagya nem lehetsz.

2016. febr. 1. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenről más is írt már,hogy elég száraz volt,nem nedvesedett be és vízben,krêmek segítsêgével könnyen hátra tudta húzni de simán nem annyira valami krémet írtak fel neki.

Sexnél tudnod kell használni,mert te is és a partnered is az izgalomtól benedvesedtek(izgalmi váladékot termeltek)és könnyen fog csúszni,de van aki simosítóval még a benedvesedéshez hozzá is segít.

2016. febr. 3. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Meleg vízben azért tornáztasd a fitymád az nem árt neki.
2016. febr. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!