Szerintetek nem vagyok alacsony?
Nem vagy alacsony, es meg nohetsz is. Az meg hogy a tudjuk mid mekkora, senkit sem erdekel.
18l
A férjem, akivel 10 éve együtt vagyok, 10 cm-el alacsonyabb tőled. Hozzá képest pl. kifejezetten magas vagy, de egyébként is szerintem inkább átlagos, vagy inkább 1-2 cm-el afelett van a magasságod. Nőni már nem hiszem, hogy fogsz, de ha netán mégis, akkor max. 1-2 cm-t, többet biztos nem.
Szóval a kérdésedre válaszolva nem vagy alacsony.
Az meg, hogy mekkora az intim méreted, az meg lényegtelen, ha te magad s..r vagy az ágyban.
Kérdező egyáltalán nem buta!
A magasság és a pénisz méret arányaiban eltérő tud lenni.És az ő magasságához tökéletes ez a méret.
Hisz másképp mutat arányaiban 16 cm a pénisz hossz egy 180 cm és egy majd nem 2 m magas férfinál.
Egy 14 cm péniszt hossz sem kicsi még egy 180 cm magasnál de egy 190 cm vagy majdnem 2 méteresnél már nem valami nagy ha értitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!