Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mivel segíthetem legjobban...

Mivel segíthetem legjobban hogy éjszakai magömlésem legyen újra?

Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 19:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
mert jó
2016. febr. 3. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Jobb, mint igaziban csinálni kézzel, ébren és közben fantáziálva ?
2016. febr. 4. 19:37
 13/19 A kérdező kommentje:
jobb
2016. febr. 4. 20:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezek szerint te minden egyes alkalommal fel is ébredsz, pont a legjobbkor és emlékszel is a hozzá kapcsolódó álomra . . . . . .

Szerencsés vagy.

Vagy csak régebben volt meg így minden együtt, de már valamiért nincs és most éppen azért kérsz itt tanácsot, hogy újra legyen mindez?)

.

.

2016. febr. 4. 20:46
 15/19 A kérdező kommentje:
igen, régebben volt, most már nem sajnos
2016. febr. 4. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Hááát ......

Szerintem ideig-óráig lehet, hogy vissza tudod hozni az élményt, esetleg, de véleményem szerint a te életed is afelé tart -ahogy telnek rajtad az évek-, hogy ez az egész egyre inkább ritkulni fog, és végül teljesen megszűnik. Szerintem.

2016. febr. 5. 13:38
 17/19 Tegez ***** válasza:

Én nem teljesen értem, hogy mit akarsz. Azt még kevésbé, hogy miért. Én egyetértek az előttem szólóval, szerintem is hiába vársz a tinédzser korod legnagyobb hormon tombolására. Az idő nem forog visszafelé. De hidd el, sokan sajnálják (én is), hogy nem áll meg az idő az életünk egy-egy kellemes, v. éppenséggel boldog szakaszában. Volt az életemnek egy olyan időszaka, hogy alig éltem túl, hogy nem tudom visszacsinálni azt az egy-két dolgot, amit tettem, de már nagyon megbántam és azt is hogy nem tudom bepótolni azt az egy-két dolgot, amit viszont elmulasztottam megtenni, azt is nagyon bántam utólag belepunnyadtam a dologba, halogattam, de már hiába, már elmúlt a lehetőség, és sajnos nem is tér vissza soha. Legalábbis PONT ÚGY nem fog soha !!!!

De bizatni szeretnélek: TÚL LEHET ÉLNI !!!!! Csak most nem tudok többet írni, majd folytatom máskor, ha érdekel ........

2016. febr. 5. 15:25
 18/19 A kérdező kommentje:
akkor folytasd
2016. febr. 5. 19:55
 19/19 Tegez ***** válasza:

Szia! Szóval szerintem a férfiak nagy többségénél elmúlik. Azt gondolom, hogy az nagyon nehezen fog összejönni, hogy erotikus álmaid legyenek amikor csak akarod, plusz minden alkalommal végig is menjen az álom egészen a beteljesedésig tehát álmodban magömlésed legyen, plusz még a valóságban is elélvezz hozzá, plusz még fel is ébredj pont a legjobbkor.

A mondandóm lényege az lenne, hogy szerintem mindezt így együtt folyamatosan hosszú távon senki sem kaphatja meg, de részleteiben, elemenként, külön-külön helyettesíthető.

Nem biztos, hogy nagy durranás amit mondok és az sem biztos, hogy elfogadható számodra.

2016. febr. 6. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!