Mivel segíthetem legjobban hogy éjszakai magömlésem legyen újra?
Ezek szerint te minden egyes alkalommal fel is ébredsz, pont a legjobbkor és emlékszel is a hozzá kapcsolódó álomra . . . . . .
Szerencsés vagy.
Vagy csak régebben volt meg így minden együtt, de már valamiért nincs és most éppen azért kérsz itt tanácsot, hogy újra legyen mindez?)
.
.
Hááát ......
Szerintem ideig-óráig lehet, hogy vissza tudod hozni az élményt, esetleg, de véleményem szerint a te életed is afelé tart -ahogy telnek rajtad az évek-, hogy ez az egész egyre inkább ritkulni fog, és végül teljesen megszűnik. Szerintem.
Én nem teljesen értem, hogy mit akarsz. Azt még kevésbé, hogy miért. Én egyetértek az előttem szólóval, szerintem is hiába vársz a tinédzser korod legnagyobb hormon tombolására. Az idő nem forog visszafelé. De hidd el, sokan sajnálják (én is), hogy nem áll meg az idő az életünk egy-egy kellemes, v. éppenséggel boldog szakaszában. Volt az életemnek egy olyan időszaka, hogy alig éltem túl, hogy nem tudom visszacsinálni azt az egy-két dolgot, amit tettem, de már nagyon megbántam és azt is hogy nem tudom bepótolni azt az egy-két dolgot, amit viszont elmulasztottam megtenni, azt is nagyon bántam utólag belepunnyadtam a dologba, halogattam, de már hiába, már elmúlt a lehetőség, és sajnos nem is tér vissza soha. Legalábbis PONT ÚGY nem fog soha !!!!
De bizatni szeretnélek: TÚL LEHET ÉLNI !!!!! Csak most nem tudok többet írni, majd folytatom máskor, ha érdekel ........
Szia! Szóval szerintem a férfiak nagy többségénél elmúlik. Azt gondolom, hogy az nagyon nehezen fog összejönni, hogy erotikus álmaid legyenek amikor csak akarod, plusz minden alkalommal végig is menjen az álom egészen a beteljesedésig tehát álmodban magömlésed legyen, plusz még a valóságban is elélvezz hozzá, plusz még fel is ébredj pont a legjobbkor.
A mondandóm lényege az lenne, hogy szerintem mindezt így együtt folyamatosan hosszú távon senki sem kaphatja meg, de részleteiben, elemenként, külön-külön helyettesíthető.
Nem biztos, hogy nagy durranás amit mondok és az sem biztos, hogy elfogadható számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!