Szeretném, hogy legyen éjszakai magömlésem, kb. mennyi ideig nem kell verni?
Figyelt kérdés
Köszi előre is!2015. nov. 8. 18:14
1/9 anonim válasza:
Ezt előre nem lehet megmondani, de ha kihagysz néhány napot, nő az esélye. De miért szeretnél éjszakai magömlést?
2/9 anonim válasza:
Kinek egy hét, kinek néhány honap.
3/9 anonim válasza:
Ez nagyban függ az életkortól is .
A napi szexuális "agyalás" az ami jobban elősegiti.
Még akkor is lehetséges ,ha este kivered .
Elvileg 10-14 naponként szokott bekövetkezni,ha addig nem volt valamilyen módon ürités.Van olyan is hogy a "készlet" a húgyhólyagba ürül .
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 14 vagyok
2015. nov. 8. 18:48
5/9 anonim válasza:
csak úgy tudod meg, ha kitapasztalod. Szerintem innentől kezdve ne verd ki, ellenben lefekvés előtt mindig nézzél valami izgatót, amitől feláll. aztán egyszer csak felébredsz éjszak, hogy megtörtént ;)
Majd írd meg, hogy hány napig bírtad. :)
6/9 anonim válasza:
Ez nagyon kiszámíthatatlan.Van akinek élete során csak 5-6x fordul elő .Már azt is írta valaki,25 éve kora előtt egyszer sem fordult elő .
7/9 anonim válasza:
Hát én olyan 2 hetet vártam kb. Olyan 15-16 lehettem, addig napi 2-3x recskával. Konkrétan a falat kapartam már a végén, és nem érte meg a kínlódást.
8/9 anonim válasza:
Egyszer próbáltam ki hogy meddig bírom három hét után történt meg és fel is ébredtem rá és nagyon fura volt hogy csak úgy megtörtént :D 16/F
9/9 anonim válasza:
velem még 20 évesen is megtörtént. Igaz, akkor hetekig nem tudtam magamhoz nyúlni. Aztán egyik éjszaka meg is lett az eredménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!