Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szeretném, hogy legyen éjszaka...

Szeretném, hogy legyen éjszakai magömlésem, kb. mennyi ideig nem kell verni?

Figyelt kérdés
Köszi előre is!
2015. nov. 8. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ezt előre nem lehet megmondani, de ha kihagysz néhány napot, nő az esélye. De miért szeretnél éjszakai magömlést?
2015. nov. 8. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kinek egy hét, kinek néhány honap.
2015. nov. 8. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Ez nagyban függ az életkortól is .

A napi szexuális "agyalás" az ami jobban elősegiti.

Még akkor is lehetséges ,ha este kivered .

Elvileg 10-14 naponként szokott bekövetkezni,ha addig nem volt valamilyen módon ürités.Van olyan is hogy a "készlet" a húgyhólyagba ürül .

2015. nov. 8. 18:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 14 vagyok
2015. nov. 8. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

csak úgy tudod meg, ha kitapasztalod. Szerintem innentől kezdve ne verd ki, ellenben lefekvés előtt mindig nézzél valami izgatót, amitől feláll. aztán egyszer csak felébredsz éjszak, hogy megtörtént ;)

Majd írd meg, hogy hány napig bírtad. :)

2015. nov. 8. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kiszámíthatatlan.Van akinek élete során csak 5-6x fordul elő .Már azt is írta valaki,25 éve kora előtt egyszer sem fordult elő .
2015. nov. 8. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én olyan 2 hetet vártam kb. Olyan 15-16 lehettem, addig napi 2-3x recskával. Konkrétan a falat kapartam már a végén, és nem érte meg a kínlódást.
2015. nov. 8. 20:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszer próbáltam ki hogy meddig bírom három hét után történt meg és fel is ébredtem rá és nagyon fura volt hogy csak úgy megtörtént :D 16/F
2015. nov. 9. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:
velem még 20 évesen is megtörtént. Igaz, akkor hetekig nem tudtam magamhoz nyúlni. Aztán egyik éjszaka meg is lett az eredménye :)
2015. nov. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!