Attól mert nincs vagy kevés szmegmám van oda kell tapadnia a makkomhoz a fitymámnak? A többi lent.
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és a makkomhoz tapad egy kicsit a fitymám.Hátra tudom húzni csak egy kicsit irritáló érzés. Ez mitől lehet? Azért mert nem termel annyi szmegmát attól szerintem nem mert ha jól tudom akkor 20 éves kortól már nem is termel. Meg lenne sérülve a makkomon a bőr? Mit kellene tennem hogy ne tapadjon oda a bőr? Metélést nem szeretnék!!2016. jan. 24. 00:33
2/7 anonim válasza:
Nekem elmúlt nagyjából. Ha maszturbalas kozben zavar akkor vizezd vagy nyalazd be, akár sikositot is használhatsz.
Mindjárt 17/f
3/7 anonim válasza:
A szmegma termelődés idővel teljesen elmarad .Fiatal korban eléggé passzos is a bőr .Van akié hajlamos is a letapadásra .A makk baba kémmel való vékony bekenése ezen segíthet .
Naponta akár többször is hátra kell húzni,ezzel kizártuk időben is az összetapadás lehetőségét .
4/7 A kérdező kommentje:
Oké értem és milyen sokáig kell ezzel kenni?
2016. jan. 24. 10:54
5/7 anonim válasza:
Ne használj babakrémet! Még jobban elfedi a faggyúmirigyek nyílását. Mosd naponta rendszeresen szappannal. Ennyit tehetsz.
6/7 anonim válasza:
Kenni addig célszerű,ameddig a probléma adott .
7/7 anonim válasza:
Hajjaj.
Az hogy ragadós a fityma, semmilyen szinten nem utal arra, hogy le akarna tapadni (kórosan)... A szmegmatermelés nem marad el "idővel teljesen". Változik, igen, hol több, hol kevesebb, gyerekeknél jellemzően több. A makkot és a fityma belső oldalát nem kell babakrémmel kenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!