Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, ha a péniszem...

Normális, ha a péniszem lankadtan 10-12cm? 17/F

Figyelt kérdés

néha annyira cikinek érzem , ha pl öltözök át tesi órára, és átdomborodik a boxeromon keresztül a farkam, másnak nem látszik át ennyire a pénisze.

Szerintetek is ciki ez?

köszi előre is az értelmes válaszokat!!!

17F

2016. jan. 21. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

És még annyit, hogy aki cikiz ilyen miatt másokat, az olyan illetőt sajnálni lehet, hogy a méret tényezőből ekkora cikuszt csinál (mármint sajnos önmagában, pszichésen cirkuszt csinál az az ember (is) ebből a mellékes tényezőből, hogy kinek mekkora, aki cikiz másokat érte).

Ha valaki aggódik a valódi mérete miatt, vagy akár a látszólagos mérete miatt a pénisze kapcsán, az teljesen feleslegesen ad egyesek torz és felszínes, akár rossz szándékú értékrendszerére. Más szóval: minek adni azok véleményére, akiknek felszínes, butuska értékrendszere van...? Ezen aggódni?? Erre enegriát fordítani, hogy jaj mit gondol erről más, vagy a többség??

Csak mert -tegyük fel, adott esetben- többségi? Mit kell sokaknak fosni mindig a többségitől, meg a kiközösítéstől? Miért boldogít sok ember a saját egyénisége önkéntes elnyomása...? Miért nem gondolkodik a saját valódi énje jobbításáért oly sok ember?

És mit kell aggódni, hogy kifogsz egy nőt, aki ilyen felszínes, h a péniszméreted dönti, el számára elsősorban, h kellesz-e neki?? Az ilyen nő felszínes értékrendzserrel bír, és ha a te értékrendszered tartalmasabb, akkor ne mélyítsd a kapcsoaltod az ilyen nővel, ilyen egyszerű.

Aki meg indokolatlanul (NEM önvédelemből, NEM jogosan) megaláz bárkit, az végső soron önmagát alázza meg.

Hát akkor meg...? :-)

Én inkább örülök, ha ostoba emberek engem bármi téren kiközösítenek, tehát jó, ha mielőbb kiderül számomra, kik ostobák,

mert örülök NEM tartozni hozzájuk - bár ezt általánosságban is megfogalmaztam, és bocs az offért. (Ugyanis átlagos méreteim vannak, tehát a jelen téma helyett általános vizekre is eveztem az imént.)

2016. jan. 24. 14:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Én sem azt mondom hogy baj lenne ha valakinek vérpénisze lenne,hisz amikor kell megnő,de olyan világban élünk ahol mindig mindenkiben csak a hibát keresik.

És kamaszként,fiatal felnőtt korban mehet a szívatgatás,vicces piszkálás ezt viszont tudni kell viccesen kezelni.Lehet viccesen reagálni pici de játékos,látnád akcióban...

Ezt is lehet viccesen kezelni.

És igazad van ha nem egy felszínes csajt lesz fel és komoly kapcsolatra vágyik ott eleve ismerkedéssel indul a kapcsolat és nem ez lesz a lényeg.Ha végig gondoljuk kis mell is formás,szép tud lenni.

2016. jan. 24. 15:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Figyi, a mellméretet említetted végül. Nos, ez tipikus bizonyítéka annak, hogy a média gerjeszti ezt a "nagyfasz", "nagymell" hülyeséget.

(Mondom még egyszer egyébként, hogy

nem magamról szólnak ezen hozzászólásaim.

Átlagosak a méreteim.)

Ugyanis én mind ismerőseim körében, mind pedig sok éves neten, bizalmas levelezéseimből eredően azt látom, hogy legalább annyi férfi imádja a közepes és kis mellett, mint ahány a nagyot.

Nekem nem tetszett sose a nagy mell. Hájas. Ettől persze még tetszhet másnak és nem szólom le a nagymellű nőket emiatt. Mindenesetre sajnálom, de az én ízlésem szerint épp olyan deformitás a nagy mell, mint a molettség. (De ha nem túl nagy a mell, akkor elnézem egy párkapcsolatomban, vagy egy szexkapcsolatomban - mikor melyik adódott.)

Szubjektív tehát az ízlés, tehát nem szentírás. (Na jó, a nagyon nagy szélsőség, jelentős deformitás majdnem egyértelmű, de még az se teljesen.)

Van, aki a kövér csajokra bukik. Én nem. Ez egy dolog. Van, aki a nagy mellre bukik, én nem. Ez is csak egy dolog.

------------------

"világban élünk ahol mindig mindenkiben csak a hibát keresik. "

Nyilvánvaló. És szomorú. Na de ennek előnye, hogy sokkal hatékonyabb lelki és intellektuáis edzőterep, mint egy harmónikus környezet. Utóbbinak is meg van tehát a kellemes, és negatív / hiányos oldala. A harmonikus környezet lustít, ami bár kell időnként mindenkinek, de nem állandóan!

Az arany középút az optimális. Ez általában NEM PONT félúton van! Ráadásul sokszor dinamikus.

----------------

Még valami, bár tényleg túl sok a kötözködő, és aljas érdekből manipuláló ember, de sajnos a túlérzékenyből sincs kevés a Földön!

Túl sok a túlérzékeny ember, aki a segítő kritikát támadásnak hiszi. Ez se egy szerencsés tulajdonság, mivel ilyen szempontból nem túl fejlődőképes az ilyen egyén, ráadásul érzelmi energiája feleslegesen rámehet ennyiből.

2016. jan. 25. 18:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát igen az arany középút lenne a jó,de hát elérni nem könnyű.Ha meg valaki támad,piszkál okosan is vissza lehet támadni,minnél nyugodtabban teszi ezt annál jobban tudja a piszkálót idegesíteni.
2016. jan. 26. 19:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Ismét én vagyok:

...vagy le se sz. rod. ;)

Pont erre utaltam: ha tudatos vagy rá, h ez pusztán egy felülről elterjesztett, alaptalan, embereket megosztó baromság: a péniszméret, mellméret téma, akkor általában nem fog izgatni téged se, ha beszólnak emiatt.

Eléggé szánalmas, amikor egy szellemileg, érzlemileg tuskó ember pusztán veleszületett testméretei miatt büszke önmagára és nézi le, akinek közel s eadatott olyan méret (úristen, ettől kiválóság valaki, h nagy f. szt adott neki a temrészet?? Hát annyit is ér, ha agyilag itt tart.... Ha viszont nem kérdedik a nagy farkával, akkor önmagában ebből a szempontból semmi gond az illetővel)

Nyilván az erős extremitás RÉSZBEN más eset, bár egy mereven 4 centis mikropénisz se különösebben szégyelni való, csak hát technikailag elfogadóbb hölgy kell a "használatához". ;) A 25 centis farok meg általában igencsak problémás lehet a szeretkezéskor, főleg ha nem középafrikai hüvelybe hatol...

De ha érted, amiről írtam az elején, akkor ha egy vérpéniszesnek, vagy kis péniszűnek beszólnak, kb úgy fog hatni, mintha ilyet szólnának:

"Az égen vannak ám fent éppen felhők, hahaha! :D "

Na és....?? A természet ilyen.. vannak felhősebb napok vannak, tiszta egű napok, mindegyik a termésezt része - gondolhatná az illető, teljes megalapozottsággal.

:)

Részben más téma: a napokban láttam egy vicces, hentai animét, melyben szűk volt a högy. Tehát a baj a relatíve nagy pénmisz volt! Na de szerették egymást... A nő kitalálta, hogy az amúgy nagyon érzékeny melleivel dörzsöli párja péniszét, és remekül érezték magukat. Mikropénisz esetén detto. De ez a használat témája. Nudista strandon meg egy mikropénisz látványa nem vészesebb, mint az, hogy valaki törpenövésű. Sőt, a törpenövésű egy vonatkozásban hátrány: kisebb az izomereje, ha rátámadnak mint kisebbség.

De az már egy egészen más téma: az már nem pszichés téma. Pszichés téma az, a kérdés tekintetében, hogy ki aggódik a külseje látványáért (feleslegesen), és ki nem.

2016. jan. 27. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:

A nagy meg nem egyenlő azzal hogy formás is lenne valami.

Hiába 14 cm lankadtan egy pénisz lehet hogy szotyatt,logós golyói vannak,vagy nagyon eres a pénisze,így hiába nagy a látványra senki nem kíváncsi:-).

Ahogy a péniszhez egy egész test is tartozik és mivel senki nem tökéletes ki tudja milyen külső tartozik oda,lehet jó nagy hasa van, vagy kopasz feje,vagy sok bőr hibája.

Tehát a nagy nem biztos hogy jól is néz ki.

Ahogy van szép,formás,kemény nagy mell,de logos is lehet az a mell,ahogy a mellbimbó vagy mell udvar is sok féle lehet,van ahol iszonyat nagy,szinte fél mellet elfoglalja a melludvar,na nekem nagyon nem tetszik,vagy a mellbimbó túl sötét,túl nagy stb.

Arra akartam utalni ott sem csak méret van hanem forma,feszesség,de még színbeli különbség is és egy egész test még.

2016. jan. 28. 18:08
 17/18 anonim ***** válasza:

"Arra akartam utalni ott sem csak méret van hanem forma,feszesség,de még színbeli különbség is és egy egész test még."

Na, evvel teljesen egyet értek.

2016. febr. 3. 16:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Na igen a méret nem minden,hisz hiába a nagy méret ha a test vagy a mérethez tartoző páros szerv nem olyan,nem úgy néz ki:-)

De ha a test mêg jól is nêzne ki de személyisege,agya 0-a akkor megint nincs miről beszélni.

De aki csak a méretével vág fel,attól hiszi valakinek magát nem valami agyas.Ezen felül felmutatni nincs nagyon mit az is lehet:-)

2016. febr. 3. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!