Ha enyhe here visszért állapítottak meg mi a teendő? Műtét szóba sem jöhet? Azt nem akarok. A here visszér a nemzés szempontjából lényeges, tehát ha család tervezés jön szóba akkor jobb műteni nem?
Mivel család tervezés nem érint,szinte észre sem vehető,nem fáj,nem gátol semmibe,életminőségen nem javítana ezért semmiképp sem akarom vagdostatni magam.
Mivel lehetne kezelni műtét nélkül vagy kordába tartani az állapotot?
Pár helyen olvastam nem minden esetben kell műteni,fecskét ajánlanak a boxer helyett.
Hagyd a fenébe. Népbetegség, sok fiúnak van. Ha nem okoz panaszt, ne foglalkozz vele. Ha meleg vagy, a gyermek miatt úgyse számít.
Mennyi idős vagy?
Kedves kérdező,
Ha jelenleg nem okoz problémát még várhatsz vele, viszont a műtétre előbb utóbb sort kell keríteni, mivel ez nem olyan probléma, hogy magától meg oldódik. Ha zavar akkor csak könnyíteni tudsz az életeden rajta bizonyos alsó viselésével és fájdalomcsillapítóval. Más nem tehető sajnos. Előbb utóbb műteni kell és jobb hamar túl esni rajta, mint később.
A műtétnél teljesen ruha nélkül vagy még zokni sem lehet rajtad. Műtét előtt le is kell fürödnöd a kórház által adott fertőtlenítő "szappannal". Csak a benti köpenyt amit adnak azt veheted fel majd a műtőben raknak rád ilyen "Zöld" dolgokat, amitől nem fogsz fázni. Ez azért van, mert steril környezetbe mész. De akkor sincs semmi, ha a nemi szerved szabadon lenne, hisz láttak már olyat és nem is érdekli őket, te meg lehet altatásba is leszel akár szóval..
Semmilyen fájdalmam nincs,meg nem is látni.Az orvos is kétszer megnézte biztos hogy az nagyon kezdeti,enyhe visszér.Majd meglátom mi lesz,mert a másik orvoshoz is elmegyek,oda is elküld,az ő véleményét kikérem és utána kell visszamennem az orvoshoz,ha javasolja akkor átbeszélem vele.
Ja hetero vagyok,csak nem akarok gyereket ezt ne firtassuk,de adtam sperma mintát az említett elváltozás miatt a vízeletbe és normális volt,nem lassú és a 30-as éveimben járok.
De nem hinném hogy mindenkinek akinek viszere van és nem műteti meg magát annak elsorvadna a heréje:-)
Azt is elhiszem láttak ezernyi testet de attól még kellemetlen az egész,ha nem muszály és nem indokolja a műtét akkor kihagynám a villantást,a az alhasnál műtik nem kell hogy kint villogjon a szerszám:-) .Anyám többször műtötték,most a kezével és sosem kellett steril zuhanyzást csinálni,a kezénél semmilyen zuhany nem volt,saját rhája volt,hálóruha rajta ami mellnél kivágotabb volt mert műtét előtt tapadó korongot tettek oda,gondolom szívét nézték vele.Egyedül a vakbélnél kapott steril ruhát.
Ha az orvosok műtétet javasolják akkor átgondolom,akkor nincs mit tennem,de nagyon nem szeretném.
Elhiszem annak nem nagy dolog akit nem érint,nem őt vagdossák meg,nem ő kerül ebbe a helyzetbe.
A vizsgálat is égő,ott pedig csak az orvos van és magam választottam,a műtétnél meg szerintem le sem szaják hogy ne legyen kellemetlen érzés és csak annyira legyen kint a testrészed és csak az legyen kint ami szükséges hozzá.Ha a hasnál műtik nem hiszem kint kellene lógnia a szerszámnak de szetintem le se szaják hogy ez kínós,nem a kedvességről,tapintatról híresek.De ezt érzéstelenítésben végzik én úgy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!