Milyen betegség támadhatta meg a herém? Kell tartanom ráktól?
A bal herém utóbbi 2 hétben egyre gyakrabban "fáj" inkább "leírhatatlan, fura érzésnek" nevezném. Nem fájdalom, nem görcs, nem zsibbadás. Kicsit keményebb, mint a jobb, kicsit nehezebb, tapintásra nem érzékeny. A here felett van egy csomó (nem a herén) ez puha, a vezetéken. A herén, a mellékhere előtt/mellett van egy csomó, lencse méretű, kemény. Ugyanitt megtalálható a másik herén is egy csomó, az puhább. Gonolom, ez a csatlakozási pont, de a bal herén keményebb. Remélem, a bal herén ez nem rák. Méretre a két here megegyezik, nagyon kicsi az eltérés, szóval az normális. Nehézség érzet/folyadékgyülem nem észlelhető a zacsiban. Néha jelentkezik alhasi fájdalom. Mindkét oldalt az ágyékban tapintható csomó, ám nem sok, és nem túl kemény. De elég nagy (1 cm átmérője lehet) ez nyirokcsomóduzzanat? Olvastam, hogy összefügg a rákkal. Többet kell pisilnem, pedig nem iszok többet, leet megfáztam, mert kicsit fáj a torkom.
A bal oldalam fájt, voltam idegorvosnál és fertőzőn, vettek 4x vért, ideg rendben. Megemlítettem a herém (mivel az is bal oldali) javasolta az orvos az urológust (mindenképp mentem volna) ha valami van, azt a vérképek közül valamelyik kimutatja? Az eredmények csütörtökön, és jövő csütörtökön lesznek meg. F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!