Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14 éves vagyok,3 napja a bal...

14 éves vagyok,3 napja a bal herém nagyon enyhén fáj ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Már többször is volt ilyen de mindig 1-2 nap után olyan hirtelen el múlt mint ahogyan jött.Nap közben nem érzek fájdalmat csak ha valami meg nyomja vagy jobban hozzá ér akkor enyhén fáj,nem is fáj inkább kellemetlen.Mostanában

elég sokszor rendszeresen edzek nem tudom hogy van ehez bármi köze.Léci segítsetek mert nagyon félek hogy Here visszértágulat!(Nagyon remélem hogy nem)

2016. jan. 15. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Honnan gondolod, hogy variocele? A variocele csak későbbi stádiumba okoz tüneteket és nem olyat, hogy 3 napig fáj, utána elmúlik.

Tapintásra mit tudsz kitapintani? Ha a mellékherédet kitapintod érzel fájdalmat? (Herénél+hasba sugárzót).

2016. jan. 15. 21:23
 2/4 Tozser Alex ***** válasza:
Nekem is van ilyen 13,5/F.Kellemetlen, ha leulok faj, ha megnyomja valami enyhen..1-2napig. Lehet hogy csak valami hormonalis..nemhiszem h vmi komoly
2016. jan. 16. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:

A komoly megerőltető edzésnek bizony lehet ehhez köze .

Nem véletlen,hogy a staisztika szerint is 21 éves korig a fiuk 47 % át érinti .A hirtelen növekedés is okozhatja még .

2016. jan. 16. 07:36
 4/4 anonim ***** válasza:
"Nagyon remélem hogy nem" - ha mégis, ez legyen a legnagyobb "baj" életedben: vagy hozzá sem kell nyúlni, vagy egy írtó egyszerű műtét...
2016. jún. 18. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!