Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Enyhén fáj a herém kb 2 hete,...

Enyhén fáj a herém kb 2 hete, ez már elég gáz egy hererákhoz? Úgy értem hogy számolhatom a napok (55,54,53. stb)? Os aki műtétet javasolt (aug.25. ).

Figyelt kérdés
Rejtett hereségem van rég óta(26 vagyok) ma voltam urologián, ahol az orvos kevesebb mint 10mp alatt megvizsgált és műtétett javasolt(aug.25.).
2009. júl. 21. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:

A rejtett heréjüség nem hisezm, hogy rákra utalna.

Viszont, ha szeretnél családot alapítani, akkor fogadd meg a doki tanácsát.

Biztos, hogy nem egészséges állapot amiben vagy most, ez ellen tenni kell.

Ha műtét, akkor műtét.

No para, fel a fejjel.

2009. júl. 21. 16:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Az orvos azt mondta hogy elvan sorvadva és el kell távolítani. De mivel több mint egy hónapot kell várnom a műtétre nem súlyosbodhat az állapotom??? Egyébként 1 herével mekkora esélyem van saját gyermekre??? Én úgy halottam hogy semmi.
2009. júl. 21. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:

KEdves Kérdező!

A rejtett heréjűség hajlamosíthat a heredaganatra. DE ne aggódj, ez egyrészt nem azt jelenti, hogy akinek az egyik, vagy mindkét heréje nem szállt le, biztosan heredaganatot kap, csak nagyobb az esély.

Ha a másik heréd ép, akkor semmi akadálya nincs részedről a gyermeknemzésnek.

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2009. júl. 21. 20:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ doktor úr, deeeee ha enyhén fáj az csak rosszat jelent. Nem??? :(
2009. júl. 22. 09:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha enyhén fáj, az azt is jelentheti, hogy szűk alsót hordasz, vagy éppen a heréidnek az lenne jó, ha olyan alsót hordanál, ami megtámassza, nem engedi lógni.

Ki kell tapasztalnod, melyik fehérnemű fajta kényelmes a golóbisoknak.

Ha a probléma továbbra is jelen van, akkor sem kell egyből rosszra gondolni.

Én is Hipohonder vagyok, amit nem akarok elfogadni, de nekem orvos mondta.

Ahogy az ember betreggé tudja magát tenni, úgy meg is tudja gyógyítani.

A tudat alattiddal légy tisztában.

2009. júl. 22. 15:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Laza boxer alsót hordok mivel nem igazán akarom hogy még jobban felmelegedjen. A tudat alatti hát nem is tudom.......tudod a rosszat könnyebb elhinni mint a jót.
2009. júl. 22. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!