Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez az izé a makkomon...

Mi lehet ez az izé a makkomon fehér sávok vannak?

Figyelt kérdés
Kicsit olyan mintha túró lenne és ragad az egéssz és fáj mégha a fityma mozog is neki betegség kizárva rendszeresen tisztálkodom még ott is
2010. márc. 27. 00:16
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Piros-fehér sávok? Szerintem elkapta a farkad az árpádsáv fertőzést.

amúgy kóstold meg, ha sós akkor normális, ha kicsit keserűbb kevésbé normális, ha édes és finom akkor rossz.

2010. márc. 27. 00:41
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

Dear kérdés írója, okosabb vagy mint egy ötödikes?! A kérdésed érthetetlen. Ha összetett kérdőmondatot használsz, figyelni kell a vessző kiírására. Ha két külön mondatot írsz akkor vigyázni kell a központozásra és a nagybetűre. Akármilyen beteg állat vagy, legalább tanulj meg írni.

Ezek mellett lehet, hogy ahol fehér, oda nem jut vér, és le fog rohadni, de ne aggódj a TB fedezi a kórházi költségeket.

2010. márc. 27. 00:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Valami gomba vagy vírus okozhatja talán, de ezt így elég nehéz megmondani. Javaslom, hogy menj dokihoz, mert szerintem elég zavaró lehet, annak alapján, ahogy leírtad.
2010. márc. 27. 01:09
 4/8 anonim válasza:

Nem zárja ki a tisztálkodás a betegséget, ezt tarts szem előtt. (Pl. nap mint nap fürdesz, mégis elkapod az influenzát vagy el is törheted a kezed a szappanos víz használatától függetlenül.)

Kotrás orvoshoz, mielőtt leszárad! :)

2010. márc. 27. 01:21
 5/8 anonim ***** válasza:
ja aidset is lehet kapni, függetlenül a Dove szappantól
2010. márc. 27. 01:41
 6/8 A kérdező kommentje:
délutánra időpont van brokidokihoz bocs az írásért ez van:D és nem konkrétan a makkom hanem rajta a makkomon körbe szerintem amikor áll ott a fityma vonala és ott lehet valami nemtom:S
2010. márc. 27. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát... mondom, szerintem mindenképpen vmi fertőzés lehet, ami miatt ugye váladék jön ki, és az aztán rászárad, kicsípi, kidörzsöli, stb. Remélem, nem komoly :-S
2010. márc. 27. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:
brokidoki adott vmi kencét,valami mellékhatása volt egy gombának ami külön nem ártalmas... köszi mindenkinek:)
2010. márc. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!