Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kis fehér pöttyök a péniszemen...

Kis fehér pöttyök a péniszemen és a makkomon?

Figyelt kérdés

A péniszemen kb.:300 kis fehér pötty van,és a makkom oldalán is. (Még szűz vagyok.) Mi ez? Hogy lehet kezelni?

Nagyon megköszönném ha írnátok egy linket ezzel kapcsolatban.

(Bunkók kíméljenek)

Előre is kössz!

2010. szept. 14. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
A pöttyös az igazi! :D
2010. szept. 14. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Mosni próbáltad már?
2010. szept. 14. 15:58
 3/9 anonim válasza:
20%
ilyen túró féleség? xDDD
2010. szept. 14. 16:01
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

szerintem keresd fel sürgősen a bőr- és nemibeteg gondozót.

mi hiába próbálnánk megfejteni, mi lehet, azt csak az orvos tudja, ő már tapasztalt és sok ilyet látott, úgyhogy ne légy szégyenlős se.

2010. szept. 14. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Valami hosszú és nehéz neve van, ha egyre gondolunk, akkor nem betegség, hanem jóindulatú bőrleváltozás (sejtburjánzás...)
2010. szept. 14. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Látom nem bírnak sokan megkímélni a tahóságuktól...

Nekem elsőre egy egy olyan elváltozás ugrik be, ami az egész nemiszerven megfigyelhető, talán a faggyúmirigyek túlburjánzása okozza.... szóval ezek nagyon apró kis pöttyök, nem viszketnek, nem égnek, és egyenletesen mindenhol megtalálhatóak - ez nem fertőző, és nem is lehet kezelni, egy hajlam , márha erről van szó.

2010. szept. 14. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
32%

300 kis fehér pötty?!

SPARTAAA!!!

2010. szept. 14. 16:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat, de jobban utánajártam, és kiderült hogy ezek a Fordyce pöttyök. Nem fertőző és szinte minden férfinek van szóval bele kell törődni hogy ott vannak. Amúgy a kérdésembe beleírtam: BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!!!
2010. szept. 14. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Amúgy a kérdésembe beleírtam: BUNKÓK KÍMÉLJENEK!!!!

Aha. A bankokra meg ha kiírják hogy "bankrablók kíméljenek" akkor szerinted meg is fogják tenni? Ha-ha.

2010. szept. 14. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!