Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem megy vissza a fitymám mit...

Nem megy vissza a fitymám mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

Nagyon zavaró nagyon érzékeny. nem tudom az elejét vissza húzni... be ment oda a széle mőgé a makknak és sehogyan nem tudom onnét vissza húzni az elejét hogy alap állapotra vissza menjen. Nagyon rossz így.

Esetleg ötlet? Próbáltam vízzel és szappannal nem vált be :/ így még aludni sem tudok majd :(

Rendesen ki van/lett mosva.

2016. jan. 13. 23:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
lankadtan teljesen. mereven nehezen megy teljesen hátra néha ha már túl merev egyáltalán nem lehet fájdalom nélkül.
2016. jan. 19. 01:05
 12/14 anonim ***** válasza:
akkor az nem túl vészes :) Jó edzést ;)
2016. jan. 19. 01:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Meleg vízben vagy sikosítóval tornáztasd napi szinten a fitymád.
2016. jan. 21. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

A síkosító szerintem az egyik legveszélyesebb ötlet mind közül :/

Azzal csak azt lehet elérni, hogy nehezebb rendesen megfogni a bőrt (ha az ujjunkra is kerül belőle), könnyebben a makk mögé csúszik (de minek, ha még szűk?), és ha akkor hirtelen jön egy erekció, akkor a túl szűk fitymát csak még jobban csapdába ejtheti a makk pereme, síkosító ide vagy oda...

2016. jan. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!