Nem megy vissza a fitymám mit tudnék csinálni?
Nagyon zavaró nagyon érzékeny. nem tudom az elejét vissza húzni... be ment oda a széle mőgé a makknak és sehogyan nem tudom onnét vissza húzni az elejét hogy alap állapotra vissza menjen. Nagyon rossz így.
Esetleg ötlet? Próbáltam vízzel és szappannal nem vált be :/ így még aludni sem tudok majd :(
Rendesen ki van/lett mosva.
Ezen felül konzultálj egy urológussal, mert a jelek szerint enyhe fityma szűkületed van.
A jó hír az, hogy az esetek többségében az enyhe eset (szteroidos) krémmel kezelhető és a kezelés után megszűnik a probléma, de ha ezt elmulasztod akkor a szexnél lesznek gondok.
Értem. Már 1x szexeltem. (elég idős vagyok hozzá)
akkor nem volt ilyen gond. habár különösen nem lett felhúzva a fityma szóval nem úgy kényeztetett, lovagolt meg stb. akkor semmi gond nem volt. Egyébként látom páran tudják hogy pontosan mi is ez. Ha kezelem azzal a krémmel akkor örökre elmúlik? vagy életem végéig kell azt a krémet használnom?
Ha használ akkor örökre elmúlik. Nem kell utána kenni.
Lényegében a szteroidok meglazítják és meg nyújtják a bőrt.
Ha nem sikerül visszahúzni menj el urológushoz mert a fitymád ha hosszú távon a makk mögé szorul akkor bedagadhat,gyulladhat akár.
Meleg vízben vagy krém segítségével probáld visszahúzni.
Látom már sikerült, de amúgy az is egy jó (ámbár fájdalmas) megoldás, hogy az ember kézzel rászorít a makkra, kinyomva belőle a vért, így az összemegy, és a fityma jobb eséllyel újra előrehúzható.
A kenőcs amúgy önmagában nem használ, a bőrt húzogatni, nyújtani kell, ahhoz nyújt segítséget (a szteroid vékonyítja a bőrt mintegy mellékhatásként, így az könnyebben feszíthető ki stb.). Szóval amúgy kenőcs nélkül is nyugodtan nyújthatod, és inkább hátrahúzás nélkül, hogy ne akadjon be újra. Fogd meg két kézzel a végét és tágítsd ki a fityma nyílását olyan nagyra amilyenre megy, anélkül, hogy fájna. Tartsd úgy pár percig, ismételgesd, csináld minden nap, mint valami edzést.
Kérdésem lenne még, hogy mennyire megy hátra lankadtan és mennyire megy hátra mereven?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!