Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van egy kisseb összenövésem...

Van egy kisseb összenövésem :S ( (bövebben lent ) )?

Figyelt kérdés

NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK! "TERHES VAGY" FELEJTŐS :)

Na szóval a makkom jobb oldal aljánál a fitymafék mellet oda van növe a makk.omhoz és nem merem piszkálni... :S

Matyizás közben nem okoz fájdalmat sőt nem is zavar de nem tudom, hogy ez hátrányt fog-e okozni a késöbbiekben! :'(

Ez most fityma szükület? segitsetek.

2010. márc. 26. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 15:41

Ne szégyelld! Anyádnak kellett volna megtanítania téged a higiéniára!

2010. márc. 26. 16:47
 12/16 A kérdező kommentje:

ma 16:45 ---> Rendben megprobálom amit mondtál.

2. Sajnos a szüleim hiába mondták.. szal anyuciról le lehet szálni :P

2010. márc. 26. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:

15:33-as vagyok

Csak azért írtam mert én is kb. 15évesen kezdtem el a fityma huzogatással foglalkozni XD, és nekem is az volt,h az eggyi kfeéln összevolt ragadva egy kis pontban.Akkor én is aszittem,h össze van nőve,mert teljesen úgy nézett ki,de azátn addig játszadoztam velem íg szét vált és azóta 100%-os farkam van,hálistennek.Meg hát az volt szar,h megsszokjam ha le van húzva a fityma mert rohadtul érzékeny volt,de aztán egy idő után az a probléma is enyhült és mostmár átlagosnak tekinthető.

2010. márc. 26. 22:33
 14/16 A kérdező kommentje:
tehát ha elkezdek vele kamikaze akciókat talán szétválhat?
2010. márc. 26. 23:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem szoknád meg, ez egy betegség amit minden normális ember kezeltet. El kell menned orvoshoz, nincsen szabad fél napod?
2010. márc. 27. 07:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Hali!

Amennyiben azt akarod írni, hogy a fitymád bellemezének egy része odatapadt a makkodhoz egy ponton közvetlenül a féked mellett, akkor megnyugtatnálak, mert nekem is volt 11 évesen, pedig elég rendszeresen tisztítottam a fütykösömet. Kb. fél évig volt odatapadva hasam felől, a baloldali makkárok fölött (a fitymám bellemeze egyszercsak feltapadt a makkom elődomborodó peremére) , de folyton feszegettem, mert idegesített, próbáltam róla letépni.

Amikor sikerült, éppen fürdés után voltam. törölközés közben és egyszerűen betelt a pohár. Addig húztam, feszegettem az ujjaimal, míg akkori legnagyobb meglepetésemre szétjött!

:-O

Egy picit vérzett, enyhén csípő érzés kíséretében a tépés pillanatában. A szivárgó hajszáleres vérzést követően a tapadás helye minden gond nélkül begyógyult. Tettem rá egy kis TETRAN-kenőcsöt azt kész is volt, igaz, akkor megijedtem attól, hogy vérzik, még akkor is, ha csak hajszáeres vérzés volt. Egyszerűen túl fiatal voltam.

Amit neked javaslok, hogy először is ne félj!

Ez nem fitymaszűkületnek tűnik, hanem feltapadásnak, azaz celuláris adhéziónak. Fürdések közben, amikor még vizes vagy, fogd közre a letapadt részt mindkét kezed mutató és középső ujjaival, majd a hüvelykujjaid segítségével húzd széjjel, amennyiben pici az összetapadás és látszik a hapadási pont. (Tűt, kést, szikét eszedbe ne jusson használni!!!)

Ha sejtes összetapadásról van szó, tehát nem látszik az a vonal, ahol a fityma összetapadt a makkoddal, akkor viszont ne feszegesd, mert ha szét is jön, de behegesedhet! Persze ezt így látatlanban képtelenség megítélni, hogy most egyszerű vagy sejtes a tapadás!

Ezt csak te ill. a doki tudja megítélni, ha esetleg elmész hozzá.

* * *

Ha már urológus,... ez nem fél napos dolog, hanem azonnali ambuláns beavatkozás. Még csak érzésteleníteni sem biztos, hogy muszáj a beavatkozástól függően.

Az urológusok a műtéteket délelőttönként, a szak- és magánrendeléseket délután végzik általában.

Anyucit meg nem kell hibáztatni, neki nem fütyije van. Mindegyik anya ezt nem tudhatja!

Kben is, ez hivatalosan az apák feladata volna megtanítani a fiúgyermeket a nemi szervek tisztántartására, azonban nagyon sokan még ma is tabutémaként kezelik, pedig nem kéne. Ennek oka vagy szégyenérzet, vagy laikusság, ill. félelem (megfelelési kényszer), hogy a gyerek többet tud6 mint ő.

A következő az iskolaorvos, feltéve, ha nem hagyja ki, ill. a gyerek nem nyüszög, hogy a doki az évenkénti szűrővizsgálaton fütyit is vizsgál, (meg heréket is). Vannak olyan fiatalok, akik annyira bezárkóznak, hogy nem engedik megvizsgálni a dokinak, még akkor sem, ha egyébként kötelező lenne, az apa meg fel van háborodva, később pedig a gyereket az urológus szikéje alá kell vinni, mert az apa hülye volt, a gyerekéről nem is beszélve...!

* * *

A 17:04-esedre reagálva kérdezem, szüleid konkrétan mit mondtak, és te miért nem hallgattál rájuk?

_ Hogy emléxel vissza gyermekkorodra? Szüleid szokták húzogatni annó?

_ Sulidoki szokott titeket a suliban vizsgálni? Ha igen, mennyi időnként?

___ Hátra szokta húzni a fitymát a vizsgálat során?

_ Ez a letapadásos probléma mikor jött elő, ill. mikor vetted észre, hogy "gáz van"?

Üdv: EE

2010. márc. 29. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!