Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisz növelés tabletták/műtét...

Pénisz növelés tabletták/műtét nélkül?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy nem vagyok megelégedve a méretemmel és megszeretném nagyobbítani de nem tudom hogy hogyan...Tudtok írni oldalakat-ötleteket amivel lehetséges növelni természetes módon?
2016. jan. 9. 16:32
 1/6 anonim válasza:
ja és vastaítani is nem?
2016. jan. 9. 16:38
 2/6 anonim válasza:
vastagítani*
2016. jan. 9. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem a barátnőd ha szeret akkor őt nem fogja zavarni

és szerintem ez hülyeség ....

2016. jan. 9. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Látom te is bedőlsz az ilyen pénzlehúzós dolgoknak.

Mikor fogják már fel a pasik, hogy nem a méret a lényeg, kivéve, ha 10 cm alatti mérettel rendelkeznek és hogy nincs olyan szer, vagy dolog, amivel növelni lehetne. Csak és kizárólag műtéti beavatkozással lehetséges, de akkor is max. 2 cm-t és az sem garantált!

2016. jan. 9. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Ma még nem ismert valós módszer a növelésre. Vannak oldalak ahol csodaszereket árulnak igen drágán. De ezek csak a pénztárcádban az űrt növelik, nem a farkad. Barátkozz meg azzal amivel a teremtő megáldott, és élvezd azzal a szexet. Hidd el menni fog növelés nélkül is.
2016. jan. 9. 16:47
 6/6 anonim válasza:
14%
haveram azmonya h a diófalevélel bedörzsölöd nagy lesz de sztem csak befogja m1 xD
2016. jan. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!