Akos57 kérdése:
Hererákos vagyok?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete kitapintottam egy puha duzzanatot a herémen,de az elmúlt 2 napja kb eszré vettem,hogy ha a herém alát vizsgálom akkor nem érzek semmit de ha túl sokáig nyomkodom akkor megkemyényedik és érzek valami kemény amieről nem tudom,hogy micsoda,hogy csomó e vagy ér.Ha nem piszkálom vagy nem nyomkodom sokáig akkor nem érzek semmit mi lehet ez?!2016. jan. 6. 23:25
1/8 A kérdező kommentje:
14/F
2016. jan. 6. 23:26
2/8 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy hererák, urológusnak azért érdemes lenne megmutatni.
3/8 A kérdező kommentje:
De,ha hererák lenne akkor bármikor ki lehetne tapintani a duzzanatot?
2016. jan. 6. 23:31
4/8 anonim válasza:
Hasonló tapasztalatom volt, majdnem 20 éve, új bnő stb.
Még itt vagyok. Azért ha visszatér akkor mindenképp megnézetném. (nekem nem volt többször)
5/8 anonim válasza:
Azért vicces, hogy a rák az első gondolatod. Pedig még kb 100 dolog lehet amibe simán belehalsz, de te a rákot választottad. Oké. Tuti nem az, nyugi.
6/8 szamo77db válasza:
Egyáltalán nem vicces! Szorong, fél. Kérdező, az lesz a legjobb, ha megvizsgáltatod az urológián és utána teszed, amit ott mondanak. Nem hiszem, hogy rák lenne, de vizsgálat után megnyugszol és vége lesz ennek a rémes fantáziálásnak.
7/8 anonim válasza:
Én a nyár végén egy picit felfáztam odalent. Nem mertem elmenni urológiára, egészen a tegnapi napig(4 hónap). Az orvos megnézte, megvizsgált és azt mondta nincsen semmi bajom(kihevertem). Ebben a négy hónapban nekem is volt pár cifra gondolatom és nem igazán érte meg eddig húzni.Eljutottam arra a pontra, hogy a mellékherémre azt hittem daganat és hadd ne mondjam, a temetésemre is készültem már. Ami a lényeg, hogy menj el orvoshoz, még ha rettegsz is, mert csak ők tudnak segíteni! A google meg nem igazán segít a probléma megoldásában, legfeljebb egy kicsit beleőrülsz a sok lehetőségbe, amit ott fogsz találni!
8/8 anonim válasza:
Semmi bajod nincs,rákos biztos nem vagy.És ne nyomkod sokáig.A here is szövetből,mirigyből áll amit érezni lehet,sokszor a mellêkherêt is ki lehet tapintani es ha sokat cseszteteted,nyomkodod a mirigyeket naná hogy keményebbnek tűnnek.
Mellék here,ondó vezetêk,bármiféle mirigy is lehet.Nyugi!!!
De csak hogy tud ha szükséged lenne egyszer rá: 14 éves kortól egyedül elmehetsz urológiára,beutaló nem kell,tb kártya,személyi igazolvány kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!