A jobb herem felso resze érzékeny nyomásra , a fájdalom kisugaroz a derék tájra es a lagyekra...
Mitol lehet?
2016. jan. 6. 14:45
1/9 anonim válasza:
Ijesztgetni nem akarlak, de mihamarabb fordulj orvoshoz.
2016. jan. 6. 14:53
2/9 A kérdező kommentje:
Szerinted mi lehet?
2016. jan. 6. 15:07
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok orvos, felelőtlenül példázni mások esetével nem akarok. Menj orvoshoz kérlek. Bármi is, ez nem normális.
2016. jan. 6. 15:28
4/9 anonim válasza:
Nézd, amit leírtál, azok a heredaganat tipikus tünetei. Menjél el urológushoz mielőbb. Egyébként hány éves vagy?
2016. jan. 6. 21:02
5/9 anonim válasza:
Utolsó.. Miért kell ijesztgetni? Heredaganat.. pff. A heredaganat a here felszínén van. Fájdalom mentes és göbként tapintható ki. Mindig. Nem sugároz ki derékbe és lágyékba. És nem is a hererákba halnál meg.. Hanem az áttét miatt. De egy szó mint száz ez nem hererák. Lehet Mellékheregyulladás, Prosztatagyulladás, Lágyéksérv is. Visszér is. Orvos tudja meg mondani. De ráknak nem rák.
2016. jan. 7. 20:22
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is serv lehet 6 éve is ugyan ezzekel a panaszokkal mentem orvoshoz es kezdetleges servet alapított meg . Néha elosjon a fájdalom 1-2 napra es elmúlik , most is megeroltettem magam es gondolom ezert jott elo a fájdalom , de mar enyhult
2016. jan. 7. 20:52
7/9 anonim válasza:
5: Ugye nem engem szeretnél meggyőzni, hogy milyen a hererák és mik a tünetei? Mivel én már túl vagyok rajta...
2016. jan. 9. 14:01
8/9 anonim válasza:
"A jobb herem felso resze érzékeny nyomásra , a fájdalom kisugaroz a derék tájra es a lagyekra... "
Szerinted ezek a hererák tünetei? Nem az, hogy göböt tapintassz ki a heréd felszínén ami 100% ban arra utal, hogy daganatos elváltozás van a herében? A daganatos elváltozás fájdalom mentes.
Ezek a tünetek teljesen más betegségekre utalhatnak. Nézzél már utána mielőtt itt hazudozol és olyan dolgokat mondasz ami nem igaz, hogy csak ijesztgesd az embereket.
2016. jan. 10. 18:57
9/9 anonim válasza:
Az ilyen embereket röhögik ki az orvosok, mint te.. Mindenre azt mondják, hogy Rák rák rák. Ha most a kérdező elmenne az orvoshoz és így kezdene:
"Jó napot. Gyakorikérdésen egy felhasználó azt mondta, hogy a tüneteim heredaganatra utalnak".
Ohh.. Akkor már az orvosnak meg sem kell néznie. Egyből viszik a műtőbe és operálják ;)
Az orvosok az ilyenektől mint, te agyfa**t kapnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!