Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a baj? Mitől van?

Mi lehet a baj? Mitől van?

Figyelt kérdés
A barátomnak néha elkezd szúrni a heréjébe, minden nap van ilyen van amikor többszőr, van hogy csak egyszer. Vizelési inger normális, nem függ aktustól sem. Akkor mitől lehet? Őt nem igazán érdekli mert magasról tesz az egészségére, de én nem szeretném ha baja lenne.

2016. jan. 1. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Mióta van ez?
2016. jan. 1. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Lesugárzó nyilallás, fájdalom sok mindentől lehet (vesekő, isiász, nyirokcsomó izgalom stb.), az esetek jelentés részében megmagyarázhatatlan marad.
2016. jan. 1. 10:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Kb 1,5 hete

Nem utotte be az biztos es megfazva/felfazva sincs.

2016. jan. 1. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
2-es jól mondja. Én konkrétan vesekőre tippelek.
2016. jan. 2. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem aggódnék még a helyetekben. Általában ki se derül mi a pontos oka. A férjemnek is volt ilyen időszaka, mikor pár hétig fájdogált, nyílalt neki. Semmi konkrét okot nem találtak nála. Aztán ahogy jött, úgy el is múlt. Azóta sem jelentkezett ez a dolog.
2016. jan. 2. 12:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha a héten nem múlik el akkor megy az orvoshoz a biztonság kedvéért.
2016. jan. 2. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!