A péniszem nagyon kicsi Mit csináljak 15éves vagyok duci 165cm magas és a péniszem felálva maximum 6cm? Félek az életöl. Jelenleg kész csőd vagyok mit tehetnék?
Más is él kis kukival mégsem amar öngyi lenni
Kisbohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni!
le kell fogyni, akkor nagyobb lesz, mert be van hízva.
egyébként meg örökölted ezt s ceruzát, szóval jusson eszedbe, hogy valamelyik felmenődnek már sikerült ekkorával is reszelni, csajozni :) kitartás
Én is azt mondom, hogy ne parázz, nézesd meg magad egy orvossal. Lehet, hogy hormonprobléma van tényleg, kapsz olyan hormonpótló szert, amivel visszabillen a hormonháztartásod egyensúlya és fogsz még nőni. De ezt tényleg most kellene intézni, mert még most növésben vagy, később már nem lesz hatása a kezelésnek.
Annyit már most tehetsz viszont, hogy próbálj többet mozogni, fogyni. Ha sikerülne fogynod, akkor a péniszed körüli zsírréteg is csökkenne, ami részben most takarja azt.
A gyors szénhidrátokat próbáld kerülni. Üdítőt ne igyál, se energiaitalokat. Esetleg cukormenteset. Sütiből is csak nagyon keveset. Csokit, ha nagyon megkívánsz, akkor csak étcsokoládét, ami 60-90%-os kakaótartalmú. Ezekben alig van cukor.
Mozgásformát pedig olyat válassz, amiben örömödet leled. Ha javul az idő, bringázhatsz pl. Minden nap egy picit többet.
Ezek olyan dolgok, amit minden embernek be kell tartania az egészsége érdekében, tehát független attól, hogy kövér v. sovány, kicsi vagy nagy a pénisze.
Fel a fejjel, ne keseredj el!
Ha lefogysz, a nemi szerved arányaiban nagyobbnak fog látszani, különben is a nőknél nem a hosszúság, hanem a vastagság számít.
Véget vetni az életednek emiatt.... hát, sokan szeretnék, ha ekkora lenne a problémájuk.
Öngyilkosnak lenni gyávaság. Ha élni mersz, na az a bátorság.
A kis méreted pedig kompenzálhatnád magas intelligenciával, ahogyan a 6-os is mondta, és akkor olyan nőkkel is összejöhetnél, akiknek nem az a fontos.
Szia!
Ne beszélj butaságokat,ne érezd magad nullának,értéktelennek,csak 15 éves vagy sokat fejlődhetsz még.Sok fiú 16-18 éves korára kezd csak el úgy igazán serdülni,férfiadodni.Őket a későnérők.
Apukád milyen magas?
+Tudod a legtöbb fiú olyan magas lesz vagy még magasabb mint az apja.Nagyon ritka hogy alacsonyabb legyen.Tehát ha magasabb nálad rengeteget nőhetsz,fejlődhetsz még.
Mennyire vagy kövér?
Ez azért fontos mert elég duci embereknek a felesleges zsírredő a nemiszervük fölé lógnak és emiatt jóval kisebbnek tűnik a péniszük mint amekkora igazából.
Korodhoz képest alacsony vagy de lehet 1-2 év múlva fogsz igazán serdülni ám.
Szőrzeted van és mióta?
Sperma?
Egy egyszerű vérvételből a hormon szinted meg lehet nézni.Endokrinológushoz kellene menni a hormonális dolgokkal ő foglalkozik.
SAJNA AZ VAN VOLTAM ORVOSNÁL EZ NEM AMIT VAGYOK MERT ESETLGE DAGAT VAGY VALAMI MÁS...IDÈZEM"Szomoru vagyok hogy veled találkoztam sajna semmi nincs kőzze nem tudom mit kène tenned egyszerüen probáld èlvezni az èleted hidd el már találkoztam olyan 20èv felletivel akibek alig van pènisze.
Probálj lefogyni lehet segitenni fog kaptam valamilyen gyogyszert ès azzota us semmi vissza mentem ilyenek születem ez van ugyis emelt szintű informatikát tanulok lehet kővetem a sogorom őcsèt ès ènis e-sportos lesz mint ő ès elèg jól tolják igen ezt dőbbenten hallotam de az az únokatestvèrem aki magasabb neki is kicsi apáink de azt elmontak hogy párszor látták nagypapit ès neki se nagy szóval ilyenek születem el kell fogadnom...bele vágok a youtuber akarok lenni olyant mint the vr .bturbo èlvezem az èletet ès vissza vágok az "èltnek" nem hagyom magam....kőszőnőm a segitsèget....eddig nem mertem válaszolnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!