A sok maszturbálástól már fel sem áll éles helyzetben, lehet még visszaút?
Szűz 21 éves fiú vagyok. Először 17 évesen volt lehetőségem nővel lenni, de előtte nem sokkal (félve attól, hogy hamar elsülök aktus közben) kivertem, ezután természetesen meg sem moccant...
Másfél év szünet után lett egy komolyabb kapcsolatom, szexhez készülődés során rendre csak félig-meddig keményedett meg, ami persze behatoláshoz, gumi felhúzásához nem volt elég. Veréstől megkeményedett, de tartósan fenntartani az állapotot nem tudtam. Ennek már rég vége, nemrég a jelenlegi barátnőmmel eljutottam volna a szexig, de ugyanez történt meg...
Hozzáteszem, ha magamnak izgatom, mindig tökéletesen kemény.
Valami tanács? Nem szeretném őt is elveszíteni :(
Csak rástresszelsz a dologra! Ha valamilyen szervi bajod lenne, akkor maszturbálni sem tudnál rendesen.
Próbálj beszélni ezzel valakivel, megnyugtatni magad (báe tudom, ezt könnyű mondani...:)). Ha szükséges, fordulj (szexuál)pszichológushoz.
"Valami tanács?" - Pld. fejezd be a trollkodást!
Nem vicces vagy hanem röhejes.
Köszönöm az értelmes válaszokat mindenkinek, mentek a zöld kezek.
#2 de spontán és reggeli merevedésem meg alig van, kb. heti 1-2 alkalommal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!