Azt tudtam, hogy néha ha masztizok elzsibbad a jobb lábam, de a multkor a fejem hátsó részén éles fájdalmat kezdtem érezni. Ez normális? Mindenkinek igy van?
Azt tudtam hogy néha ha maztizok elzsibbad a jobb lábam, de a multkor elég sokáig tartott, 20-25 perc után élveztem el, nagyon jól esett a pulzusom az egekbe volt, és akkor a fejem hátsó részén éles fájdalmat kezdtem érezni, olyan 1-2 órán át éreztem, elejivel nagyon fájt, utánna kicsit ellazult, aztán igy volt a következő 2 maztinál is akkor meguntam és eldöntöttem nem fogok maztizni 1 hétig, igy is volt, és nem is fájt utánna többet, de ma megint eléggé felugrott a pulzusom és elkezdett fájni, nem olyan szörnyen de eléggé, ennek mi lehet az oka?
Valakivel történt ilyesmi?
Ugye nem sulyos?!
Mindenben, így ebben is fontos az önmérséklet.
Gondolj arra hogy pl. az étkezésnél sem mindenegy, miből mennyit mikor és hányszor eszel, pedig biztos különben "jó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!