Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fáj maszturbáció után a...

Miért fáj maszturbáció után a herém?

Figyelt kérdés
Néha jobban negha kevesbe. Foleg ha utana sokat állok vagy sétálok. Ülve fekve nem erzem annyira. Mi lehet az oka? 17Eves vagyok

2015. dec. 28. 22:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

A herezacskó simaizmai összehúzódnak, a bőr megvastagszik és a herék közelebb húzódnak az alhashoz

A fokozódó szexuális izgalom növekvő izomfeszültségekhez vezet, s ugyanakkor emelkedik a pulzusszám és a vérnyomás

Fokozódó szexuális ingerlés hatására az egész testben önkénytelen és szándékos izomfeszültségek lépnek fel.

Retrográd ejakuláció

Különleges eset az un. retrográd (visszafelé történő) ejakuláció. Egyes férfiaknál bizonyos belső izmok úgy működnek, hogy a felgyűlt ondót nem kifelé lövellik a péniszen keresztül, hanem befelé, a húgyhólyagba. Onnan pedig az ondó a vizelettel ürül ki. Tehát a külső látszat szerint ezek a férfiak egyáltalán nem ejakulálnak. A retrográd ejakuláció esetleg egy prosztataműtét következménye is lehet. Végül vannak olyan férfiak is, akik a belső izmaik kontrolljának megtanulása következtében tetszés szerint elkerülhetik az ejakulációt. Ezt a képességüket aztán a fogamzásgátlás érdekében is alkalmazzák. E módszert elsajátíthatod a tanfolyamon.

Retrográd ejakuláció

Különleges eset az un. retrográd (visszafelé történő) ejakuláció. Egyes férfiaknál bizonyos belső izmok úgy működnek, hogy a felgyűlt ondót nem kifelé lövellik a péniszen keresztül, hanem befelé, a húgyhólyagba. Onnan pedig az ondó a vizelettel ürül ki. Tehát a külső látszat szerint ezek a férfiak egyáltalán nem ejakulálnak. A retrográd ejakuláció esetleg egy prosztataműtét következménye is lehet. Végül vannak olyan férfiak is, akik a belső izmaik kontrolljának megtanulása következtében tetszés szerint elkerülhetik az ejakulációt. Ezt a képességüket aztán a fogamzásgátlás érdekében is alkalmazzák. E módszert elsajátíthatod a tanfolyamon.

2015. dec. 29. 15:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Ennek mi köze a herefájdalmához?
2015. dec. 29. 16:27
 13/17 anonim ***** válasza:
5%

10 es azt válaszolnám,hogy maszti után jelentkezhet a fájdalom.A többit amit írtál már más okok is okozhatják .

Jah,nyomtan neked zöldet .Nem került különösebb fáradságomba .

2015. dec. 29. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:
14%
12 es ,arra próbáltam reagálni,hogy kétségbe vontad hol vannak izmok .Hogy is történnek a dolgok,nem restellek én semminek sem utána keresni .De azt nehezen viselem el,ami az orvosi könyvekben van ,és abból bemásolom ,ebben kételkednek.Mindent azért nem lehet be szkennelni csak azért, mert vannak kételkedők .
2015. dec. 29. 16:40
 15/17 anonim ***** válasza:
88%

oké, ezt bemásoltad. hol írják a szövegben, hogy a herékben hajszálvékony izmok vannak? ezt másold be, forrás linkelésével.

közben egyébként utánaolvastam, hogy én vagyok-e a hülye, a masztinál a vérbőség okozza a fájdalmat, ugyanis a herének kemény tokja van.

ha neki később fáj, az lehet akár mellékhere gyulladás is

tudok angolul, linkelhetsz angol forrást is

2015. dec. 29. 17:20
 16/17 vdar0123 válasza:
Azért tesó mert vered a farkad!!!!
2016. jún. 15. 15:49
 17/17 anonim válasza:
30%
A hirtelen kilövellés következtében megnő a herékben a nullgravitációs vákuum. Ilyenkor azt szokták csinálni hogy megmarkolják a zsákot és megrángatják, addig amig enyhe szédülést nem érzel. Azután be kell venni napi 2x Frontint, és napi fél Xanaxot.
2017. márc. 17. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!