Az normális hogy maszturbáció/szex közben csak a jobb herém húzódik fel?
Nyomkodtam a bal herémet és nem fájt ha a jobbat nyomkodtam kicsit gyengébben nem úgy mint a balt az fájt.
Nem vicc be vagyok parázva.
mi van? miért húzódna fel?
a here érzékeny valami, az egyik lehet érzékenyebb a másiknál ... ha nem csak nyomkodásra, hanem mondjuk a nadrágtól is fáj akkor vizsgáltasd ki
Olyan mintha a bal nem működne (élvezéskor a here nyomja ki a gempát de a bal meg sem mozdul élvezéskor.
"húzódik fel")
Működik az rendesen hidd el .Kicsi izgalomra miért jönne fel mind a kettő ? Ezt segitik a zacsi izmai is.Nyomják őket a has alá,hogy segitsék az összehúzudásukat,ezzel,ki
préselni a spermákat .Persze onnan csak nagyon keveset tudnak,hisz nem egy raktár bázis,csak termelő egység,
ha már igy fogalmazok .A raktárak a mellékherék.De innét sem az összes ürűl,csak kb 40-50 % a. Nem egyformán érzékenyek,erre meg az a válaszom .Ez legyen a gondod
70 évesen is . :-))
Nemááá,zöldet nyomjál,én is azt nyomtam .
Köszi :-))
eszem megáll! piros, zöld...nem mindegy?Kit érdekel?
Ne parázz, nincs semmi baja a herédnek...minden férfinél van valamennyi eltérés...sőt.. a hölgyek is küzdenek(már amelyik) hogy valamelyik melle egy picit lejjebb van..
A heréd tudja hol a helye, te csak az élvezettel foglalkozz!
csá.
Egyik sem tűnik el csak MINDIG a job herém préseli ki az ondót.
Volt már, hogy fel ment a hasüregbe vagy valami hasonló azt tudom, hogy
természetes, de olyan mintha a bal nem működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!