Miért nem áll úgy ahogy szokott?
Figyelt kérdés
Tizenéves fiú vagyok. Azt vettem észre magamon, hogy mostanában nem áll olyan keményen a farkam, mint ahogy korábban szokott. Korábban 16 centi volt mereven, és mindig jó kemény volt, most meg jó ha van 13 centi, és van, hogy kicsit puhább is, mint szokott.
Ez mitől van? Ez nem fura egy kicsit? Fog még javulni a helyzet?
2015. dec. 25. 23:08
1/6 anonim válasza:
Ne aggodj. Csak a lelkesedese hagyott alabb...ha baratnoddel leszel akkor biztos kemeny leszel. Es ne meregesd.
3/6 anonim válasza:
sajnos elkaptal egy komoly betegseget. A vegen leszarad es leesik.
Kereshetsz egy lanynevet magadnak.
4/6 anonim válasza:
Tizenéves. Tág fogalom!!!!!! MIKOR!!!!! M ILYEN KÖRÜLMÉNYEK között nem áll ugy?
5/6 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és kb 1-2 hónapja van ez.
Barátnőm még nincs, eddig csak egyszer elégített ki lány, még a nyáron, de csak orálisan, és nem volt semmi probléma akkor se. Olvastam, hogy attól is lehet valakinek ilyen problémája, ha meghízik, mert a háj miatt is tűnhet kisebbenek a pénisz, de én nem vagyok kövér, se túlsúlyos.
2015. dec. 26. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!