Az mi hogy most kezdtem el verni es tegnap beültem a kádba és nem jött semmi belőle és egy 10 percig vertem és most nem áll föl olyan nagyon ahogy szokott?
Figyelt kérdés
(föláll de nem annyira ahogy szokott) nem olyan merev :S?2013. máj. 29. 13:18
2/7 anonim válasza:
ellőtted az egész életre betárolt adagot ... véged van
3/7 A kérdező kommentje:
14leszek
2013. máj. 29. 13:34
4/7 A kérdező kommentje:
nagyon fontos lenne létszives irjatok választ!!!
2013. máj. 29. 13:47
6/7 anonim válasza:
Jönni fog, és állni is. Ne izguljál.. A férfiakra mondják, hogy egylövetűek. Vagyis a második menetre várni kell. A nők képesek egymás után többször is élvezni. Hiába, ilyenek vagyunk...
7/7 anonim válasza:
Nézd ilyen néha előfordul,nem kell emiatt parázni,van hogy annyira nem sikerül felizgulni,és emiatt nem áll fel,nem lesz annyira kemény,van hogy felizgulj és felálljon több idő kell.Ha nem áll fel ne erőltesd.
Spermád korábban már volt?
ha igen és most nincs annyiról van szó most nem élveztél ég úgy el,majd az idő megoldja.
Nyugi normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!