12 éves fiú vagyok, elég szőrös, de meddig fogok még szőrösödni?
Figyelt kérdés
Hasam, lábam, farkam már tiszta szőr, mellkasom most kezd szőrösödni.
Nem korai ez még? És mennyire leszek szőrös?
2015. dec. 21. 17:20
1/11 anonim válasza:
Genetikailag ezt hoztad magaddal az őseidtől .Erre vagy nagyon hajlamos .
2/11 anonim válasza:
Ha 12 évesen szőrös vagy sok helyen nagyon szőrös fogsz lenni felnőtt korodra.
3/11 anonim válasza:
Kérdező jó választ írtam ám,csak a zsellemi toprongyok lepontoznak,irigységből ,kibas....ól.
1 voltam.
Ez is 0 pontos lesz ám .XD
4/11 anonim válasza:
Ez tényleg genetika, de lehet hogy nem leszel már ennél szőrösebb, írj privit 16f
5/11 anonim válasza:
12 évesen szerintem korai. Egy vizsgálatot megér. De komolyan.
6/11 anonim válasza:
12 évesen nem korai, de nem is baj, ha még nem vagy full szőrös. Nekem is volt lábszőröm, szőrös volt a farkam, kicsit a hónaljam is. Most 17 vagyok, már jóval erősebb a szőr, de nem lettem jeti. A mellakasom, hasam kicsit szőrös, de nem erdőség. A hátam nem is nagyon szőrös.
7/11 szamo77db válasza:
Mi bajod lesz a szőrzettől? Semmi! Szerintem egy ápolt, szőrös férfitest sokkal vonzóbb a lányoknál is, mint egy csupasz kisbabaszerű.
8/11 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Egyébként szerintem símán korán érő típus vagy, nincs ezzel baj.
9/11 anonim válasza:
Normális,annyiról van szó hogy genetikailag szőrösebb típus leszel.Semmi baj nincs.
Másnak meg felnőttként is alíg van szőrzete.Az is kellemetlen tud lenni.
10/11 anonim válasza:
Én is szőrös voltam 12 évesen,most 16 vagyok,de nagyon szőrös lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!