Hatásos kenőcs fitymaszűkületre?
Nem feltétlenül késett el,hiszen nem vagyunk egyformák és felnőtt is írt akinek segítet a kenőcs.
Tehát megprobálhatja,de ha nem válik be akkor menjen urológushoz és ha műtétre lenne szüksge akkor is több lehetősg közül választhat.
Urológushoz így is el kell mennie, mert csak receptre kap ilyen kenőcsöt.
Az elkésésről meg annyit, hogy attól még, hogy nem 100%-os se gyerekeknél, se felnőtteknél (nem is állítottam, hogy az lenne), egy próbát megér, főleg ha csak enyhe szűkületről van szó. Meg mint említettem, mindenféle hasraütésszerű időlimitekkel találkoztam már itt, ha azokat nézzük, akkor „garantált” lenne hogy „nem működik”, akár 3 éves kor felett. Ami pedig bőven nem igaz – másodkézi információm van (személyes ismerősöm az illető), 18 és 19 éves kora között nyújtotta valameddig kenőcsös segítséggel és működött: előtte nem volt hátrahúzható, amikor láttam akkor meg kutya baja se volt. Pedig erre is mennyien mondják, hogy á, már felnőtt, elkésett, menjen műtétre...
13 és 14-es nagyon jól írja,nincs kimondott időkorlát,a fityma tágítást megéri megpróbálni.
Egy igaz 15 éves srác arról írt hogy az urológus körülmetêlési műtétre írta ki,pedig mereven félig hátra tudta a fitymát húzni,de visszamondták a műtétet,elkezdte tornáztatni a fitymáját és pár hónap alatt majdnem teljesen tökéletessé vált már neki.Nagyon észnêl kell lenni.A baj felett csak ülni nem szabad,de vigyázni kell mibe megy bele bárki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!