Fitymaszűkületre milyen kenőcs vagy krém jó ami recept nélküli?
Esetleg nincs valami házi módszer amivel a fitymaszűkületet fájdalmakat csillapítani esetleg enyhíteni a fitymaszűkület feszességen?
(Az ilyen tanácsokra meg nem vagyok kíváncsi, hogy menjek el orvoshoz. mondani könnyű de amúgy is olyanok mondják akik meg soha nem voltak urológián.)
Voltam urológián, volt fitymaszükületem, volt részlegesem.
Nem úsztam meg, ráolvasás, házi praktika nem segített.
Nagy levegővétel és irány az orvos...
Sajnálom, ha nem tudok orvos nélküli gyógymódot.
Urológián tényleg nem volta, de bőrgyógyászaton igen a combközömbe volt valami, és pont ahogy mutattam kifittyent az egyik herém. De le is szartam vissza tömködtem aztán csá.
Szóval ne legyél punci, álj a sarkadra, és intelligens fiatal ember módjára nézesd meg egy dokival. Nap mint nap lát ilyeneket, neki ez teljesen átlagos lesz, csak te stresszeled túl.
Mi a jobb, túlesni egy kétperces vizsgálaton meg egy húszperces műtéten, aztán halomra dugni a csajokat, vagy itt vekengni és nem létező csodaszereket keresni az interneten?
És voltam urulógián, elég sokan mentünk ám már keresztül ugyanezen a problémán.
Csodakenőcs nincs, főleg rendelvény nélküli.
Egy szomszédos kérdésben is felmerült pont ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..
Röviden: az orvos amúgy kiírhat neked szteroidtartalmú kenőcsöt, ezeknek a bőrvékonyító mellékhatását szokás kihasználni arra, hogy a bőrt (amennyiben sérülésmentes) nyújtsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!