Első szex iránti izgalom, teljesitési vágy leküzdése?
Első sexhez hogy biztos legyen az erekcióm gondoltam egy Boom Boom nevű potencianövelő kapszulát mert eddig barátmőmmel volt 2 rossz sikerélményem. És mostmár nem akkarok csalodni és csalodast okozni.
De bennem van a teljesitési vágy a megfelelési kényszer. Még szűzek vagyunk mindketten. 17évesek.
Csak az első 1-2alkalomal használnék ilyet. Amig megy idegesség és para nélkül a dolog.
Mi a véleményetek?
Jó szer?
Belefér első alkalomal.?
Segit első alkalomhoz hogy leküzdjem a parám?
17/f
Fel áll mert hajnali erekcióm van és nap közben is többször fel áll.
Csak mikor barátnőmmel vagyok nem akkar bár barátnőm még csak nadrágon keresztül se fogta meg. Lehet hogy nem éri elég inger a farkam és az izgalomy a teljesitési vágy és ezért parázok?
"bár barátnőm még csak nadrágon keresztül se fogta meg" - ez viszont nem túl biztató. Nem lehet, hogy jól egymásra találtatok mint két kéztiltás-komplexusos?
Mivel még szűz és elég félénk és nem is fogta meg, meg semmi. Én már ujjaztam és nyaltam is és csikló orgazmust szereztem neki de ő nagyon félénk és nem.igazán mer semmit.
Hogyan segitsek neki hogy biztasam hogy merjen valami petting szerüt is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!