Van jó potencianövelő 40 feletti férfiaknak, ami nem csak merevedéssegítő, hanem izgalom és vágyfokozó?
45 vagyok,vannak gondjaim e téren.Legutóbb a Vigrax-ról olvastam,de sok ilyesmi létezik még.
A Viagráról azt írják/mondják,hogy semmit nem ér,ha nincs meg a szexuális izgalom.
Úgy veszem észre,hogy nekem az is problémám,hogy kevés,vagy nincs vágy,izgalom.
Ezért olyasmi szer után érdeklődöm,ami vágyfokozó is.Létezik e valami ilyen,akinek van tapasztalata,tudna segíteni,megköszönném a válaszát.
Normális vagy te hogy így reagálsz??
F.szom! Segítenék mert jól van, szerencsétlen férfitársam vagy, erre leszólsz.. akkor ilyen vagy, meg is érdemled a bajod..
Bunkó.
Jól van,bocsi! :)
És tényleg köszi,de mi az a szexcsikung iskola,meg ilyenek?
Kinek van ideje ilyenre?
A legjobb vagyfokozo a rendszeres testmozgas, pl. sulyzozas es futas.
Emellett ajanlani tudom vagyfokozot, masneven afrodiziakumot ilyen a tribulus terrestris, masneven kiralydinnye. 100 db kapszula 3200Ft korul mozog, provitamin.hu
A masik ami az erekcioval kapcsolatos, az a L-Arginin, ami az erek verellatottsagat javitja, kokemeny merevedesed lesz tole, ennek az ara kb. 2000 Ft korul van.
Ja es ha dohanyzol, hagyd abba azonnal!
Kinek van ideje ilyenre?
Mivel ma sikerült elérni, hogy az emberek több mint 90%-a rabszolgaként éljen, minimális pénzért rengeteget dolgozzon, a 'szabad' időnkben is kötelességeink legyenek így nem azt állítom hogy simán, mindenkinek van ideje, viszont muszáj az egészségünkre időt szakítani. Vagy a megmaradó szabad időnket is elveszítjük orvoshoz járással, gyógyszerért kuncsorgással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!