Meddig tarthat el a mellékhere gyulladás telyes felépülése?
Sziasztok,
érdekelne, hogy sikerült-e felépülni ebből a rémálomból. Én még csak 2 hónapja szívok ezzel, valószínűleg gócos mandulám okozta véráramon keresztül. Az első antibiotikum kúrák után (ciprofloxacin és levofloxacin) kissé javult a helyzet, a hasam aljában az ondózsinórok körül lévő szúró fájdalom elmúlt. Majd pár hét múlva újra előjött. Most letoltam még egy kúrát, semmi változás.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyi ideig kellett gyógyszert szedni, és sikerült-e végül kigyógyulni.
Hát ez nem igaz... én csak 3 hete vagyok ebben de úgy érzem hogy ez nem egy hiphop megoldódik dolog.
Jártam két orvosnál tapintani egyik se tudta.. nem érezték.
Főleg esténként durran be, jegelni szoktam.
Nincs olyan nap hogy ne éreznék valami szúró húzó fákdalmat. Hogy van az hogy egy ilyen modern világban senki nincs aki konkrét gyógymódot tudna adni...
Fizettem ezeknek a szerencsétlen orvosoknak és olyan mintha az utcán egy random embert kérdeztem volna róla, hihetetlen.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!