Milyen magasra nőhetek?
Szia, szerintem a magasságodnak nem sok köze van ahhoz, milyen edzést végzel. Az inkább a súlyodat meg a izomzatodat befolyásolja. A magasság inkább genetika.
Nekem meg a 178 lenne az álmom, de csak 175 vagyok. ez van, ezt kell szeretni :D
akkor megszívtad volna, ha anyukád igénytelen lett volna és leállt volna egy 170 cm-es férfival...szerencsédre apád magas...különben 13 évesen kb. 163 cm lennél aztán 14-15 éves korodra lennél 170 cm, péniszed meg 14 cm és befejeződne a testi fejlődésed...
Bekerülnél a középsuliba és azon kapnád magad te vagy a legalacsonyabb a fiuk közül, sőt a suliban is...lányok többsége magasabb lenne nálad. Várnád hogy nőj, de nem nősz, mivel apád miatt ez van a génedbe..16 évesen tudatosulna benned, hogy ennyi volt, ilyen leszel örökre.
Vágynál már csajra, de nem tudsz odamenni hozzá mivel alacsony vagy és a péniszed is kicsi. Legtöbb csaj kinevetne, levegőnek nézne, és napról napra mélyülnél a depresszióban...aszociális lennél, zárkózott, és a tanulmányaidra is kihatna ez az egész...halálvágyad lenne, mivel meglátsz egy csajt és nem tudnál odamenni hozzá mivel selejt lettél...nah szóval ez várt volna rád ha anyád 170 cm-es férfival csinált volna gyereket, habár lehet egy kicsit nagyobb lettél volna mint 170 mivel anyád nem kicsi...
Amúgy velem ez történt amit leírtam...
170 cm
28 /F Szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!