Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen magasra nőhetek?

Milyen magasra nőhetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy Kb milyen magas lehetek? Jelenleg 13éves vagyok (Fiú) (1hónap múlva 14) magasságom jelenleg 176centi. Hetente 3-4 alkalommal súlyzós edzést csinálok 20-25percet. Alvásom este 10kor szoktam lefeküdni és 6:30 kor szoktam kelni de van amikor délután is alszok 2-3órát. Célom 186centi szerintetek elérhetem? Ja és elfelejtettem: Anyukám 165-167centi között van apám 182-183. Bocsi az össze vissza írásomért remélem megértettetek csak hát már este van nekem :D Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. dec. 5. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem a magasságodnak nem sok köze van ahhoz, milyen edzést végzel. Az inkább a súlyodat meg a izomzatodat befolyásolja. A magasság inkább genetika.

Nekem meg a 178 lenne az álmom, de csak 175 vagyok. ez van, ezt kell szeretni :D

2015. dec. 5. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Olyan magas simán lehetsz,mint az apukád,de akár túl is nőheted őt.Szép magas vagy már most is.
2015. dec. 5. 21:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagy álmom lenne 186cm remélem meglesz!
2015. dec. 5. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Én kb olyan magas voltam a te korodban, mint te (176) és 182 cm magasra nőttem. De te lehet magasabb leszel, genetikától függ.
2015. dec. 7. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Sokat itt nem írják le, de röntgen alapján elég pontosan meg tudják saccolni mekkorára nősz még. Hogyha annyira érdekel. :)
2015. dec. 12. 22:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Egyébként hova kell ilyenre menni és mit kell mondanom?
2015. dec. 13. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

akkor megszívtad volna, ha anyukád igénytelen lett volna és leállt volna egy 170 cm-es férfival...szerencsédre apád magas...különben 13 évesen kb. 163 cm lennél aztán 14-15 éves korodra lennél 170 cm, péniszed meg 14 cm és befejeződne a testi fejlődésed...

Bekerülnél a középsuliba és azon kapnád magad te vagy a legalacsonyabb a fiuk közül, sőt a suliban is...lányok többsége magasabb lenne nálad. Várnád hogy nőj, de nem nősz, mivel apád miatt ez van a génedbe..16 évesen tudatosulna benned, hogy ennyi volt, ilyen leszel örökre.

Vágynál már csajra, de nem tudsz odamenni hozzá mivel alacsony vagy és a péniszed is kicsi. Legtöbb csaj kinevetne, levegőnek nézne, és napról napra mélyülnél a depresszióban...aszociális lennél, zárkózott, és a tanulmányaidra is kihatna ez az egész...halálvágyad lenne, mivel meglátsz egy csajt és nem tudnál odamenni hozzá mivel selejt lettél...nah szóval ez várt volna rád ha anyád 170 cm-es férfival csinált volna gyereket, habár lehet egy kicsit nagyobb lettél volna mint 170 mivel anyád nem kicsi...

Amúgy velem ez történt amit leírtam...

170 cm

28 /F Szűz

2015. dec. 20. 23:46
 8/8 A kérdező kommentje:
182cm lettem és nem hiszem, hogy fogok már nőni, pedig örülnék még egy 3-4cm -nek.
2019. márc. 16. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!