Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés után mikor lehet...

Körülmetélés után mikor lehet először fürdeni?

Figyelt kérdés
Két hete (november 19.-én) volt körülmetélésem. Azt mondta az orvos, hogy egy ideig ne fürodjek, csak zuhanyozzak. Viszont a pontos időt akkor nem kérdeztem meg, amit most már bánok. Azóta csak zuhanyoztam, de egy jó fürdő már nagyon hiányzik. Mikor keríthetek sort rá?
2015. dec. 2. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Két hét után már nyugodtan lehet.
2015. dec. 2. 23:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. dec. 2. 23:03
 3/9 KoDan válasza:
45%

Ez nagyon off lesz de mi a francért van a mai világban szükséga kürülmetélésre?

És ne gyertek nekem vallási hablattyal mert annak nem vallási okai vannak eredetileg hiszitek vagy sem.

Miért is írtam ezt...

2015. dec. 3. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Már másnap lehet zuhanyozni,csak kádban ülve nem szabad fürdeni .Műtét után már másnap küldtek zuhanyozni a kórházban .
2015. dec. 3. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:

A metélést én sem értem.

Csak nagyon durva fitymaszükületnél van szükség metélésre,de még arra sem veszik a fáradságot akiknek fitymaszükületük van hogy utána nézzenek milyen egyéb megoldások léteznek még.

2015. dec. 4. 19:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Más megoldás nemigen volt, mivel elég durva volt a szűkület. Nyugalmi állapotban sem ment hátra,
2015. dec. 4. 20:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ez már a harmadik orvos volt, akihez elmentem. Az első kettőben nem volt bizodalmam.
2015. dec. 4. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
Akkor teljesen érthető.Szerintem nyugodtan tiszta vízzel már megmoshatod.
2015. dec. 4. 20:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Én megoldottam zacskóval meg egy gumiszalaggal ,hogy konkrétan a sebet ne , de legalább körülötte jól meg tudjad mosni :D
2015. dec. 5. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!