Ilyenkor kötelező a körülmetélés?
16 éves vagyok, és lankadt állapotban nehezen, merev állapotban szinte semennyire nem megy hátra a fityma a péniszen. Ha elmegyek urológushoz, ő csak azt fogja mondani, hogy húzzam hátra, és tartsam úgy, szoktassam az ingerekhez, stb? Mert az nem menne, ugyanis a makkom szörnyen érzékeny, és merev állapotban, ha hátra van húzva a fityma, fáj is.
Ilyenkor kötelező a körülmetélés? Hogy fogja megszokni a makk? Mennyire fog fájni? Köszönöm a válaszokat!
Ez már sajnos a súlyosabb szűkületek közé tartozik.Azért már vannak más megoldások is,mit a teljes körülmetéslés .
A dokival kell hogy megbeszéljed,a szülőd társaságában .
Mert hogy ő adhat engedély bármilyen beavatkozásra .
A doki biztosan hátra húzza ,de csak úgy lankadt állapotban .Ebben a korban mindenkié nagyon érzékeny ,aki meg még alig húzta hátra,szinte fájdalmasan is .A makk felszínén ott vannak a z érző idegvégződések .Ezeket a természet a fajfenntartás miatt rakta ide .
A körülmetélt makk nagyon érzékeny lesz.Van aki könnyen megszokja ,de olyat is olvastam itt.2 év után is nagyon érzékeny .Igazából akkor lesz érzéketlen ,ha ezek az érző idegvégződések,amiből pont 50 van rajt,a gatya súrlódásától ,orvosi szóhasználattal mondva ,elsorvadnak .
Egyébként a műtét fájdalmatlan.A kellemetlen utána következik .
Bocs,talán 2 éves kor után.
2 évesig nem is szabad hátra húzni .
Igen, menj el orvoshoz. Valószínüleg műtét lesz a vége. De, ha úgy kéred, akkor nem lesz körülmetélés, vagyis az orvos hagy majd megfelelő mennyiségű fitymát.
Tehát, ha csak a körülmetélés ténye miatt félsz, akkor nem kell tartanod semmitől. Menj orvoshoz és kérd ki a tanácsát. és ragaszkodj a fitymához.
Előző vagyok, és ezt még ajánlom megnézésre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!