Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fityma be kell menjen a...

A fityma be kell menjen a makk mögé?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem hogy a fitymámat be szabad tegyem a makk mögé?

Azért mert azután lehet nem tudom kiszabadítani és úgy nem hagyhatom mert nagyon érzékeny a makkom.

Bocsi a hülye megfogalmazásért 13/F

2015. dec. 2. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
forgasd ki a kupakod belsejét
2015. dec. 2. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Próbálkozz dióval makk helyett!
2015. dec. 2. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen egy kicsit rossz a fogalmazás. De igen, normális esetben a makk mögé kell menni. Ha nem akar vissza menni annak az lehet az oka, hogy fitymaszűkületed van. Nem ártana orvossal megnézetni. Még elég fiatal vagy lehet, hogy tornáztatással, vagy egy kenőccsel korrigálható.
2015. dec. 2. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
2015. dec. 2. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
23%

Beleolvastam a linkben olvasható fitymaszűkületről,kezeléséről,a rövid fékről szóló irásokba .Nem tudom milyen végzettségű a hölgy szerzője,de a gyermek orvosok biztos nem értenek vele egyet .Az urolgusok meg még kevésbé .Pl,megnéztem egy videót rövid fék megoldásáról .Bizony nem csak átvágásról van itt szó .A teljes féket leműtötték,aztán 4-5 varrat is került bele .

Talán a régebben végzett orvosok még így csinálják .Ezt abból is gondolom,hogy kérdezgetik itt,mikor hullanak a varratok ki .Aztán olyanok is írtak ,akiknél csak átvágták,és semmi sem változott.Nekik az volt a kérdésük most mit tegyenek .Több érdekességet is találtam még ezen az oldalon,rámenne az estém ha mind leírná.

Nem tudom akik ilyen dolgokat tesznek fel a netre,hány félévig végezték el az orvosit ?

2015. dec. 2. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:
23%

0 hatsz,ahogy akarsz,attól még igaz amit irtam.

A te válaszod viszont nem olvasható itt.

2015. dec. 2. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#5.! Neked mi a szakmád? Hány félévet jártál az orvosira?
2015. dec. 2. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
7 es,ugye ezt itt nem kell közzé tennem ,de 1 zöldet megérdemelsz .
2015. dec. 2. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
2015. dec. 2. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Be kell tudnod csusztatni, de nem baj ha magától nem jön vissza. De akár az is lehet hogy szűkület, látatlanban nehéz megmondani 16f
2015. dec. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!