A fityma be kell menjen a makk mögé?
Szóval az lenne a kérdésem hogy a fitymámat be szabad tegyem a makk mögé?
Azért mert azután lehet nem tudom kiszabadítani és úgy nem hagyhatom mert nagyon érzékeny a makkom.
Bocsi a hülye megfogalmazásért 13/F
Beleolvastam a linkben olvasható fitymaszűkületről,kezeléséről,a rövid fékről szóló irásokba .Nem tudom milyen végzettségű a hölgy szerzője,de a gyermek orvosok biztos nem értenek vele egyet .Az urolgusok meg még kevésbé .Pl,megnéztem egy videót rövid fék megoldásáról .Bizony nem csak átvágásról van itt szó .A teljes féket leműtötték,aztán 4-5 varrat is került bele .
Talán a régebben végzett orvosok még így csinálják .Ezt abból is gondolom,hogy kérdezgetik itt,mikor hullanak a varratok ki .Aztán olyanok is írtak ,akiknél csak átvágták,és semmi sem változott.Nekik az volt a kérdésük most mit tegyenek .Több érdekességet is találtam még ezen az oldalon,rámenne az estém ha mind leírná.
Nem tudom akik ilyen dolgokat tesznek fel a netre,hány félévig végezték el az orvosit ?
0 hatsz,ahogy akarsz,attól még igaz amit irtam.
A te válaszod viszont nem olvasható itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!