Gombás fertőzés hogyan és mennyi idő alatt múlik el?
Ha nem csitulnak le a panaszok két három napon belül akkor te is menj dokihoz szerintem. Én lány vagyok de jártunk hasonló cípőben a párommal. Nekem tovább tartott de neki elmúlt egy héten belül szépen.
Bár azt fontos megemlítenem hogy addig nem szeretkeztünk. Amíg nem vagytok mind a ketten teljesen épek addig ti se tegyétek.
Szia! Mi is így jártunk a barátommal. A gombát a véredből kell kiírtani, nem pedig lokálisan kenegetni gombaölő krémmel. Szóval mindenképp fordulj ezzel orvoshoz szerintem! Mi Diflucan tablettát kaptunk, 2 szemből áll a kúra, fontos hogy ez idő alatt csak óvszerrel együtt éljetek szexuális életet!
20L
Kitől kaptad a krémet,orvos írta fel? Ahhoz hogy a gomba eltünjön legalább 2hétre van szükség .Kevesebb ideig használva ,csak átmeneti megoldás van .
Most olvastam,másik gombaölőt csak 1 hónap eltével írnak fel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!