Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyi idő a hugyholyag...

Mennyi idő a hugyholyag gyulladás gyogyulási ideje?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál és kaptam rá antibiotikumot meg nehéz a székletüritésem is arra meg gricelin kupot!

2015. nov. 27. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

A sok folyadék ivással 24 óra alatt rendbe jössz.

Igyál olyan sokat, hogy minden órában kelljen menni psiilni, így a korokozoknak nincsen esélyük szaporodni, folyamatosan kimosodnak.

Egy nagy pohár minden órában.

2015. nov. 27. 14:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Tegnap ota küzdök vele mert nem tudtam eljönni a munkahelyemrol...Nehéz mert elég fájdalmas a pisilés de megteszem!!! Köszi szépen! :)
2015. nov. 27. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
27%

A húgyhólyaggyulladás kezelési lehetőségei

Ha a húgyhólyaggyulladás okaként az orvos valamilyen prosztatabetegséget diagnosztizál, akkor célzott terápiával az alapbetegséget kezeli. A prosztatagyulladást például rendszerint antibiotikumokkal és gyulladásgátló gyógyszerekkel kezelik. A meleg (pl. borogatás) is jótékony hatású lehet.

A húgyhólyaggyulladás kezelésének kiegészítéseként fogyaszthatók speciális húgyhólyag- és vesék számára jó hatású teák, például aranyvessző és nyírfalevél alapú tea. Ezek nem csak a kórokozók kiürülését segítik, hanem a gyulladás és fájdalom enyhítését is támogatják. Bizonyos esetekben antibiotikum szedésére lehet szükség.

Húgyhólyaggyulladás esetén alapvető fontosságú, hogy nagy mennyiségű folyadékot fogyasszon, és melegen tartsa az érintett területet.

2015. nov. 27. 17:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Hi!

Én amikor felfázok nagy mennyiségű tőzegáfonya teát iszok, tényleg jó. Tescoban is tudsz venni, naturlandos.

Jobbulást

2015. nov. 27. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!