Szoktam tapogatni a hereimet, és már rég óta a baloldalin van egy keményebb kb borsó nagyságú dühös, ez mi lehet?
Figyelt kérdés
16/f2015. nov. 23. 21:13
11/13 anonim válasza:
10: Nézd, ha már ott van "valami", akkor az attól mert húzod az időt, eltűnni nem fog.
Viszont, ha az egy rosszindulatú daganat (gondolom ettől félsz), akkor az időhúzással sokkal nagyobb problémát okozhat.
Maga a vizsgálat fájdalommentes és kb 3-5 perc: az urológus megnézi ultrahanggal, megtapintja és vért vesznek. Ennyi.
12/13 anonim válasza:
Hát jo, oké, teljesen igazad van, de akkor is, az sem igazán tetszik, hogy elkezd ott tapogatni. meg minden.. :s
13/13 anonim válasza:
Elhiszem és teljesen megértelek, de az életed lehet a tét. De az is lehet, hogy semmi komoly. Ha kérdésed van, írj nyugodtan privátban, én már túl vagyok ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!