Véleményetek szerint mi lehet ez? Gomba?
Figyelt kérdés
A fitymám alatt közvetlenül van, ilyen mélyedést vettem észre, alig látható szinte észre vehetetlen. Máshogy sajnos nem tudom le írni... Rendszeresen meg mosom de ma észre vettem, ilyen lerakodást a fitymám alatt. Fehér színű és krém állagú valami oltári büdös. Azért fúra számomra, mert eddig ilyen kis apró darabokba volt. Most meg ilyen krém állagú és ilyen nagyobb részekbe van lerakodva. Mostanában is elég büdös a péniszem hiába mosom. A fitymámon meg ilyen apró repedések vannak, de mereven nem látható.2015. nov. 16. 10:09
1/1 anonim válasza:
Ez nem lehet más ,mit a smegma .Úgy is írhatnám,túrósodik a pö**öd.Ez újra termelődik,talán még kevés is ha nem zsiroz kellő képpen .Ezért repedezik ki .De kirepehet még a tusfürdőtől .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!