Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkületem van, mit...

Fitymaszűkületem van, mit csináljak?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és lassan 2 éve fitymaszűkületem van.A szüleimnek meg nem mondtam el.egyaltalan nemtudom hatra húzni a bőrt. Önkielegites után beduzzad a fitymam. Eleget vártam most mar teszek érte valamit hogy jó legyen. Nem akarom hogy körbe meteljenek csak ,hogy azt a részt távolítsák el. Sportoló vagyok ezért is zavarna ha korbemetelnenek. Tudtok valami jo megoldást?
2015. nov. 15. 20:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam hogy akinek részlegesen volt nem a fel fitymajat távolítottak el hanem csak a beszűkült részt és utána 1-2het múlva jó is lett. Nem a helyi henteshez fogok menni.volt aki egyáltalán nemtudta hatra húzni semmilyen állapotban de meg is a részlegest választottak és kevés részt távolítottak el.
2015. nov. 16. 20:22
 12/13 Vicuska87 válasza:

Annyira jol leirtak... De ha te ennyire tudod akkor miert kerdezel??

Amugy minden ember mas es mas... Nincs ket egyforma eset

2015. nov. 16. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Figyi ahogy olvastam úgy van hogy az első 2 hétben kellemetlen lehet,utána már nem annyira.Meg mindenki másképp gyógyul,valaki nagyon gyorsan.

De 1 hétig jobb a sportot hagyni.

A részleges nem rossz ötlet.

Menj el dokihoz nézesd meg magad ott mond el ha lehetne a tkm-et szeretnéd elkerülni a te esetedbe megoldható más műtéti eljárás.Akár előre is összeírhatod milyen kérdéseid vannak.

2015. nov. 21. 19:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!