Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha valaki megtagad egy vizsgál...

Ha valaki megtagad egy vizsgálatot iskolában (pénisz) valóban csak egy papírt íratnak alá hogy megtagadta? (kíváncsiság)

Figyelt kérdés

Sulimba nincs pénisz vizsgálat,csak most hallottam hogy van ahol igen,nem akartam elhinni,de haverom azt mondta náluk 8.-ban lett volna és összes srác megtagadta csak felírták a kartonra és ezzel le is zárták az egészet.

Meg ezek szerint ha valahol van,máshol nincs akkor nincs mindenkire előírva.

2015. nov. 15. 19:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A kérdésedtől eléggé más irányba vitték a témát nem?

-Már írtam haverod igazat mondott,senki nem foghatja le,nem tudnak mit tenni,ha azt mondja nem vesz részt,győzködhetik és itt a vége,fizikálisan nem tudnak akkor és ott mit csinálni,van ahol csak az egészségügyi kartonra ráírják megtagadta én is erről hallottam a legtöbbször de van ahol szülőket értesítik aztán csináljanak amit akarnak.

-De választott orvoshoz is mehet bárki akár.

-Sok helyen nincs is.

-De az téves elképzelés és hazugság hogy azért nem akarná bárki megmutatni az iskolaorvosnak mert baj van vele,akkor mindenkinek baja lenne.Ha ebből indulnánk ki akkor azért nem mennek szívesen orvoshoz az emberek mert mind betegek,a lányok azért nem akarják levenni a melltartót mert rákosak és így lehetne sorolni.

Ne foglalkozz ha más irányba viszik a kérdésedet.Szerintem kevés ember akinek ne lenne kényelmetlen egy ilyen helyzet.

2015. nov. 16. 19:14
 22/22 A kérdező kommentje:
Ok.
2015. nov. 16. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!